![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:41) JUS anime pasules friki nesat nedaudz aizdomajošies par to ka 20-pari gados fanot par animaciju lielos apjomos nav normali, pieauguši cilveki bet bet nodarbojas ar bernišķigam lietam. Kā vienas anime studijas (laikam Bee Train) direktoriem teica, ka rietumu cilvēki domā, ka animācija ir tikai priekš bērniem (jo pierada tikai pie Disneja multfilmām). Patiesībā animācija var būt arī pieugušajiem. Viss atkarīgs no tēmas, par ko tiek veidots stāsts, nevis no pasniegšanas veida (animācijas vai mākslas filmas). This post has been edited by Hikaru: Jul 12 2006, 19:53 |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jul 12 2006, 18:52) QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:41) JUS anime pasules friki nesat nedaudz aizdomajošies par to ka 20-pari gados fanot par animaciju lielos apjomos nav normali, pieauguši cilveki bet bet nodarbojas ar bernišķigam lietam. Kā vienas anime studijas (laikam Bee Train) direktoriem teica, ka rietumu cilvēki domā, ka animācija ir tikai priekš bērniem (jo pierada tikai pie Disneja multfilmām). Patiesībā animācija var būt arī pieugušajiem. Viss atkarīgs no tēmas, par ko tiek veidots stāsts, nevis no pasniegšanas veida (animācijas vai mākslas filmas). ja bet neizmirsti ka tu dzivo eiropa lidzarto sadas izklides tiek uznemtas maigi sakot ne parak labi. kas japanim ir normali tas latvietim apsmiekls. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Piekriitu tam, ka anime skatiishanaas jebkuraa vecumaa ir normaali. Jaunaakiem beerniem ir daudz laika, kuru veltiit, piemeeram, anime skatiishanaas. Kad cilveeks naak vecums, vinjam paraadaas kaut vai darbs, taapeec parasti paliek mazaak laika blakusnodarbeem, starp kuraam ir anime. Taapeec ir tieshaam neparasti, ka pieaudzis cilveeks daudz laika pavada skatoties anime. Tomeer tas manupraat nav nenormaali. Gaumes jautaajums.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(edg @ Jul 12 2006, 18:57) Piekriitu tam, ka anime skatiishanaas jebkuraa vecumaa ir normaali. Jaunaakiem beerniem ir daudz laika, kuru veltiit, piemeeram, anime skatiishanaas. Kad cilveeks naak vecums, vinjam paraadaas kaut vai darbs, taapeec parasti paliek mazaak laika blakusnodarbeem, starp kuraam ir anime. Taapeec ir tieshaam neparasti, ka pieaudzis cilveeks daudz laika pavada skatoties anime. Tomeer tas manupraat nav nenormaali. Gaumes jautaajums. tas tev tavuprat liekas normali, bet veicot vienkaršu aptauju cilveku vidu vai lielakajai daļai sabiedribas tas ari liksies normali? kapec gan es šaubos This post has been edited by sipps: Jul 12 2006, 20:04 |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 18:56) QUOTE(Hikaru @ Jul 12 2006, 18:52) QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:41) JUS anime pasules friki nesat nedaudz aizdomajošies par to ka 20-pari gados fanot par animaciju lielos apjomos nav normali, pieauguši cilveki bet bet nodarbojas ar bernišķigam lietam. Kā vienas anime studijas (laikam Bee Train) direktoriem teica, ka rietumu cilvēki domā, ka animācija ir tikai priekš bērniem (jo pierada tikai pie Disneja multfilmām). Patiesībā animācija var būt arī pieugušajiem. Viss atkarīgs no tēmas, par ko tiek veidots stāsts, nevis no pasniegšanas veida (animācijas vai mākslas filmas). ja bet neizmirsti ka tu dzivo eiropa lidzarto sadas izklides tiek uznemtas maigi sakot ne parak labi. kas japanim ir normali tas latvietim apsmiekls. Seko garš penteris par to, ka dzīvot tikai pēc general public valdošajām normām un drebēt un raustīties pie katras mazākās iespējas sakompromitēties ar kādu nejaušu sīkumu , kas sagrauj visu pozitīvo tēlu (ak vai, mani pieķēra skatoties "ezīti miglā"!) ir ... nožēlojami. Vienlaikus gan jāatzīst, ka kā jau ar visām lietām šajā dzīvē, ja cilvēks lieto tikai kaut ko vienu, tad tas agrāk vai vēlāk atstāj iespaidu uz viņa veselību, vai tā būtu līmes ostīšana, baklažānu ēšana vai anime skatīšanās. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:02) vai tas tavuprat liekas normali, bet veicot vienkaršu aptauju cilveku vidu vai lielakajai daļai sabiedribas tas ari liksies normali? kapec gan es šaubos Es izteicu savus uzskatus. Tu runaa par Latvijas sabiedriibas uzskatiem. Nekaada konflikta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 12 2006, 19:04) Vienlaikus gan jāatzīst, ka kā jau ar visām lietām šajā dzīvē, ja cilvēks lieto tikai kaut ko vienu, tad tas agrāk vai vēlāk atstāj iespaidu uz viņa veselību, vai tā būtu līmes ostīšana, baklažānu ēšana vai anime skatīšanās. divain ir tas ka tu pats anime skatiešanos salidzini ar limes ostišanu, kas ka zinam ietekme tavu organismu loti stipri. vai tas tavuprat parlieku liela skatisanas ietekme ari spriesanas spejas. jo pavadit katru dienu n-tas stundas skatoties datoraa monitora ne tiki darba bet ari majas liek par sevi manit This post has been edited by sipps: Jul 12 2006, 20:16 |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE ja un manuprat kadam sis laiks ir pienacis Un ko tālāk? Ja mums kaut kas nepatīk, taču tiešā veidā arī neietekmē, tad neliekamies par to ne zinis, ja mums kaut kas nepatīk un vienlaikus rada reālas problēmas (ne iedomātas, negribās ticēt, ka GM cieš no Ha-san uzmācības, šaubos vai viņi maz kādreiz ir runājuši viens ar otru) tad varam sākt rīkoties. Vislabākais GM vai tev Sipp ņemt un aiziet pie sava riebuma objekta un izteikt visu savu nepatiku viņam sejā, tas vai viņš sāks raudāt un aizmuks vai arī ņems un iekraus pa žokli ir jau tīri tehniska lieta, vismaz neizskatīsies pēc tādas pamatskolnieku bravūras un aizmuguriskas apriešanas, pēc kādas tas šajā topikā izskatās pašlaik. QUOTE divain ir tas ka tu pats anime skatiešanos salidzini ar limes ostišanu, kas ka zinam ietekme tavu organismu loti stipri. kas tur slikts? Es taču neteicu, ka līmes ostīšanas un anime skatīšanās ir vienlīdz kaitīgas lietas. Pamatdoma ir, ka jebkura lieta vai darbība var būt kaitīga, ja to patērē/dara nepārtraukti neatzīstot alternatīvas. This post has been edited by ShinChan: Jul 12 2006, 20:26 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 12 2006, 19:19) QUOTE ja un manuprat kadam sis laiks ir pienacis Un ko tālāk? Ja mums kaut kas nepatīk, taču tiešā veidā arī neietekmē, tad neliekamies par to ne zinis, ja mums kaut kas nepatīk un vienlaikus rada reālas problēmas (ne iedomātas, negribās ticēt, ka GM cieš no Ha-san uzmācības, šaubos vai viņi maz kādreiz ir runājuši viens ar otru) tad varam sākt rīkoties. Vislabākais GM vai tev Sipp ņemt un aiziet pie sava riebuma objekta un izteikt visu savu nepatiku viņam sejā, tas vai viņš sāks raudāt un aizmuks vai arī ņems un iekraus pa žokli ir jau tīri tehniska lieta, vismaz neizskatīsies pēc tādas pamatskolnieku bravūras un aizmuguriskas apriešanas, pēc kādas tas šajā topikā izskatās pašlaik. nez kur tu nem savas idejas un ierosinajumus? kas sakas ka joks varbut nekaunigs bet tomer joks taja nav neka PERSONIGA. bet ne tas bija japarvers par kautko loti tiešu. vienkarši cilveku grupa tiek saistita ar vienu cilveku kura tas materilizejas. saja gadijuma ha-sans ar kuru asocieja cilveku ipatņū grupu. jo netiek ja aprunata cilveka personiba ka tada. tas taču ir jasprot. ne man ne GM pret HA-SANU nav neka PERSONIGA naida vai nepatikas. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:41) Tas, protams nav uzbrauciens tev kā tādam, bet, Sipp', ko tu *censored* dari šajā forumā? ![]() ![]() Atvainojos par spamošanu un visādu citādu atkārtošanos, bet velns pie stenderes kāda vitamīna pēc jūs tagad kā tādi slimi *censored* raustat viens otru aiz krāgas un noķengājat? Es saprotu, ka jums ir vēlme kādu ik pa laiciņam nolikt pie vietas, ja tas neizdodas ar kaimiņa suni. Bet vai tiešām nevar to izdarīt izmantojot PM. "Es tevi ienīstu, tu, nolādētais frīks! Kā tu atļaujies blah blah blah..." ENTER un lieta darīta. nē, bet tas viss noteikti ir jāpataisa publisks, jānoliek nabaga ha-sans kurš vienkārši dabūja par to ka viņš bezmazvai nerunā pa GM gaumei, un stils arī viņam greizs pēc GM standartiem. WTF, es atvainojos!? Manis pēc, zvaniet viens otram un nolieciet viens otru tā pa riktīgam un uzkaujaties (da es pat totalizatoru uzrīkošu un nopelnīšu vēl uz tā). Kāda f.kina iemesla pēc vēl iejauca Stasi, veģitāriešus un kurbijiešus. Nē nu jauki, ka cilvēkiem ir iespējas un tie spēj aizstāvēt savu viedokli, tad parādiet klasi un pierādiet savu varenību un faula garumu neiejauciet malā stāvošas personas! Sheeeeeeeeeeeeeesh... -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
manuprat ar šo ari mega spamu topiku varetu likt miera lidz nakošjai reizei. katrs tapat paliks pie saviem uzskatiem un nostajas. un jebkurš turpinajums jau bus lieks un nevieta This post has been edited by sipps: Jul 12 2006, 22:05 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE manuprat ar šo ari mega spamu topiku varetu likt miera lidz nakošjai reizei. katrs tapat paliks pie saviem uzskatiem un nostajas. un jebkurš turpinajums jau bus lieks un nevieta Tas no sērijas "Jūs esat uzvarējuši kauju, bet karš turpinās!"? ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
edg |
![]()
|
Nee, tas no seerijas "Abaam puseem jau besis kauties. Davai, paartraucam un ejam maajaas!"
Nee, es atstaashu topiku valjaa pagaidaam. Ja kaads negrib iet maajaas eest vakarinjas, lai turpina kauties. Katram tachu savas izklaides! Edit: Taa kaa pats GM vinju bija aizsleedzis ar diivainu peedeejo postu, atstaashu aizsleegtu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:56) ja bet neizmirsti ka tu dzivo eiropa lidzarto sadas izklides tiek uznemtas maigi sakot ne parak labi. kas japanim ir normali tas latvietim apsmiekls. Kas tie piedod man par murgiem? Jebšu kur tev ir kādi pētījumi par to kā tas tiek uzņemts Eiropā?Manuprāt tas ir gluži aplami un otrādi - taisni Āzijā šī aizraušanās tiek uzskatīta par nu ne visai pozitīvu, taču tākā tajā iesaistītas lielas masas ar to gribot negribot jārēķinās.. Turpretī USA un Eiropā šis ir popkultūras "haips" un skaitās moderni. Kā piemēru vienu no faktiem varu minēt kaut vai 'otaku' vārda lietošanu, ja japāņi uzskata to par manjaka u.c. izvirtuļa apzīmējumu (sliktā nozīmē) tad visur citur tas tiek uzskatīts tikai kā pozitīvs anime žanra cienītājs (analogi piemēram kā Mac fanboyi). QUOTE(sipps) tas tev tavuprat liekas normali, bet veicot vienkaršu aptauju cilveku vidu vai lielakajai daļai sabiedribas tas ari liksies normali? kapec gan es šaubos No kura laika "lielākā masa" ir objektīvs kritērijs? Ja esi kaut nedaudz mācijies vēsturi, tad sapratīsi, ka visu vienmēr ir izlēmušas ļoti mazas un atšķirīgas cilvēku grupiņas. Un pastāv uzskats, ka arī tagad lielākoties visus procesus (ekonomiskos / ideoloģiskos utt) kontrolē samērā neliela cilvēces daļa..QUOTE(sipps) JUS anime pasules friki nesat nedaudz aizdomajošies par to ka 20-pari gados fanot par animaciju lielos apjomos nav normali, pieauguši cilveki bet bet nodarbojas ar bernišķigam lietam. Jājautā vai tu kādu animi esi redzējis un sapratis? Nejau animācijā (to kā multene ir uzzimēta) ir jēga, bet gan izteiktajā idejā, filozofijā.. Un līdz 20 gadiem (pieņemu ka šādu vecumu vēl neesi sasniedzis) ir tikai puberitātes problēmas, līdz ar to kaut kāda apjēga parādās tikai pēcāk.. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Roze @ Jul 13 2006, 13:27) QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 19:56) ja bet neizmirsti ka tu dzivo eiropa lidzarto sadas izklides tiek uznemtas maigi sakot ne parak labi. kas japanim ir normali tas latvietim apsmiekls. Kas tie piedod man par murgiem? Jebšu kur tev ir kādi pētījumi par to kā tas tiek uzņemts Eiropā?Manuprāt tas ir gluži aplami un otrādi - taisni Āzijā šī aizraušanās tiek uzskatīta par nu ne visai pozitīvu, taču tākā tajā iesaistītas lielas masas ar to gribot negribot jārēķinās.. Turpretī USA un Eiropā šis ir popkultūras "haips" un skaitās moderni. Kā piemēru vienu no faktiem varu minēt kaut vai 'otaku' vārda lietošanu, ja japāņi uzskata to par manjaka u.c. izvirtuļa apzīmējumu (sliktā nozīmē) tad visur citur tas tiek uzskatīts tikai kā pozitīvs anime žanra cienītājs (analogi piemēram kā Mac fanboyi). . ja varbut es kludijos parak parsteidzigi izsakoties ar pienemumiem, ja sobrid ir populari ar austrumiem saistitajam lietam tja skaita ari animacija. tas vis tomer atiecinas uz janiešu auditoriju. bet pieaugušam cilvekam šada aizrausanas man liekas muļķiga. eiropa un USA 30 gadigs cilveks kurš savu brivo laiku pavada tiesam fanatiski spelejot vidiospeles/ skatoties vienalga ko varbut ir normali. bet austrum eiropa? vai uz sadiem berniba aizkavejušamies divaiņiem. protam ar pirkstu neviens nerada tadeļ ka par to nezin un ar viņi paši tomer nav paši komunikablakie cilveki. varbut esmu parak iesikstejis savos uzskatos un vertibas sistema. QUOTE(Roze @ Jul 13 2006, 13:27) QUOTE(sipps) tas tev tavuprat liekas normali, bet veicot vienkaršu aptauju cilveku vidu vai lielakajai daļai sabiedribas tas ari liksies normali? kapec gan es šaubos No kura laika "lielākā masa" ir objektīvs kritērijs? Ja esi kaut nedaudz mācijies vēsturi, tad sapratīsi, ka visu vienmēr ir izlēmušas ļoti mazas un atšķirīgas cilvēku grupiņas. Un pastāv uzskats, ka arī tagad lielākoties visus procesus (ekonomiskos / ideoloģiskos utt) kontrolē samērā neliela cilvēces daļa..tatad tavuprat sabiedribas vairakums nav pietiekams objektivitates kriterijs? protams atrodoties mazakuma vienmer nakas samierinaties ar sabiedribas negacijam. protams var izglitot sabiedribu ka tadu. parmaiņas agri va velu tiek akceptetas vai ar noraiditas.tas ir tiki laika jutajums. QUOTE(Roze @ Jul 13 2006, 13:27) QUOTE(sipps) JUS anime pasules friki nesat nedaudz aizdomajošies par to ka 20-pari gados fanot par animaciju lielos apjomos nav normali, pieauguši cilveki bet bet nodarbojas ar bernišķigam lietam. Jājautā vai tu kādu animi esi redzējis un sapratis? Nejau animācijā (to kā multene ir uzzimēta) ir jēga, bet gan izteiktajā idejā, filozofijā.. Un līdz 20 gadiem (pieņemu ka šādu vecumu vēl neesi sasniedzis) ir tikai puberitātes problēmas, līdz ar to kaut kāda apjēga parādās tikai pēcāk..lieliski ka TU taja spej saskatit filazofisku ideju un dzives piepildijumu katram savs,ne katrs kurs skatas japaņu animaciju [ ne tikai] spej atrast taja kadu dzives gudribu,bet tiki izklaides iespejas. ja protams esmu iepzinies ar šo austrumu kulturas produktu. ja dazas lietas ir baudamas,tomer tados apjomos un kvantitate ka dala šī foruma iemitnieku. manuprat tas ir tapat ka skatities serialus tv ekrana ja kautko rada kapec nenoskatities, tomer kad tas sak kļūt par sava veida atkaribu nedomaju ka tas ir kas labs. vai tavuprat kritiska atieksme pret AUSTRUMU animaciju veidojas tiki nenobriedušajos pusaudžu pratos. un tika pieaugot tu sac saprast šo darbu maksliniecisko burvibu? vai ari vairos tiki nepatiko pret to? This post has been edited by sipps: Jul 13 2006, 15:14 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:13 |