![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
No subotajiem jaunajiems seriāliem iesaku iepazīties:
Gankutsuou (klasisks sci-fi, GONZO) Variācija par tēmu "Grāfs Monte-Kristo in space", estētiska krāsu gamma. ![]() Beck (anime "par dzīvi", Madhouse) Diezgan ticams stāsts par rokgrupas dibināšanu, kaudzēm atsauču uz rokmūzikas kultūru. ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 11 2004, 16:58) Beck būs jāiecjeko, bet Gankutsuou, man pēc apraksta liekas samocīts Dimā stāsta nolējums, plus, tas kam klāt ķerās Gonzo parasti rezultējas nebaudāmā produktā (Last Exile un vēl dazji ir izņēmums). Taisniiba es ar palasot aprakstu, sapratu ka tas būs diezgan neveiksmīgs Dimā romanā "betonējums" nākotnē. "Monte Kristo" ir jāizlasa, tas ir ārkātīgi labs romāns. Neteikšu ka man patīk visi viņa darbi, bet daudzi ir izlasīšanas vērti. Beck šodien iečekošu. pirmās asociācijas izlasot nosaukumu rodas ar to amerikāņu Beck. Un ja jau iesākām klačot par romānu ekranizēšanas tēmu, tad man šausmīgi gribētos lai ekranizē Džeka Londona 3 stāstu imno "Smouks Beļu" "Baltais Ilknis" "Senču Asiņu Balss"... fantastiski lieliski sižeti lai varētu viņu ekranizēt lieliskā anime (varbūt ka ir ekranizēti un es guļu uz savām ausīm un acīm). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:37 |