![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
No subotajiem jaunajiems seriāliem iesaku iepazīties:
Gankutsuou (klasisks sci-fi, GONZO) Variācija par tēmu "Grāfs Monte-Kristo in space", estētiska krāsu gamma. ![]() Beck (anime "par dzīvi", Madhouse) Diezgan ticams stāsts par rokgrupas dibināšanu, kaudzēm atsauču uz rokmūzikas kultūru. ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Noskatījos arī Beck pirmo sēriju...gaidīju kaut ko vairāk par šļupstošu f.ck, f.ck, f.ck, mother f.cker un f.ck off.
Nedaudz nospoilosju, tacju domāju, ka iespējamiem seriāla vilcējiem tas liksies būtiski. Beck ir suns nevis ar tādu pasju skatuves vārdu pazīstamais amīsju mūziķis. Tas tā, lai kāds nesadomā vilkt dēļ tā vien. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:34 |