![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
![]() Genre: Romance, Shoujo Year: 2006 (04.07.2006 till ?) Based on a shoujo manga by Yuuki Obata. The beginning of high school life, also means the beginning of a brand new love life to the girls. For the lively high school freshman, Takahashi Nanami, nicknamed Nana, this is also the case... Incidentally, a popular guy, Yano Motoharu, happens to be in the same class as Nana. 2/3 of the girls in class fall in love with him but Nana seems to hate him?! te var novilkt anime Vispār anime ir nesen iznākusi, un es sāku to skatīties. Man patika pirmā sērija. Tāda jauka un mīļa likās, bet ne pārspīlēti. Patīkami. Skatīšos tālāk. ![]() This post has been edited by Kaede: Jan 10 2007, 17:56 -------------------- |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
jauki - skaisti - sparkle sparkle pink foni.. etc.. ljoti daudz asaru un smieklu ari..
atgadinaja nedaudz Pichu-gaaru un Karekano mixu... tikai daudz vairak punjku, un dazreiz gribas galvenaijai varonei iespert... kaitinoshi.. nobeigums animei - gribas ticet tam labakajam un es ari isti nesaprotu kapec nepielika tas desmit lpp no mangas beigam jo seriala gaitaa uz to skatitajs tika gatavots.. seials uzreiz butu izcinijis lielaku aziotazju! un nebutu tik paredzamas beigas.. nobeigums mangai (jeb tas 10 lpp no pedeja chaptera kas bija pieliktas pie seriala klat)- life is f@king bit@h un nav nozimes ko tu dari vai centies... tapat life will sc@rew you! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |