![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
ShinChan |
![]() ![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pagaidām esmu noskatījies 10 sērijas (no 13).... Pa galvu ārdās pretrunīgas domas un pat nezinu ko par sjo anime uzrakstīt. Ir filmas kuru gadījumā var skaidri pateikt: Tas ir kaut Kas! Vai ari: pilnīgs sū.s. Sjis nav tas gadījums. Sjī anime vispār nekādos rāmjos nelien. AnimeNfo.com viņu raksturo kā action, horror. Tasinība. bet ne pilnībā. Horrors ir vienkārsj vājprātīgs un ne tikai fizioloģisks, bet arī mentāls. + vēl daudzi kailskati, daļa no kuriem iekļaujās arī pedofīlijas kategorijā. Bet sjajā gadījumā nevar runāt ne par ecchi, ne hentai.
Es savā pietiekami ilgajā mūzjā daudz sjausmu esmu skatījis, gan animētas, gan mākslas gan dok. filmās, gan dzīvē, bet tas, kas notiek uz ekrāna sjajā anime man brīzjiem uzdzina nelabumu. Un ne jau tāpēc, ka pa gaisu ietu cilvēku ekstrimitātes un asins paltis (starp citu, sjī ir vienīgā anime kurā man nerodas iespaids, ka asinis ir tikai ekrānu aizpildosja krāsa, bet gan reāli no ķermana izdalijies sķidrums, cepuri nost asinis sjeit ir dozētas tā kā tam ir jābūt, pretstatā Hellsing u.tml.), nelabumu man uzdzina kas cits un ja jūs skatīsieties sjo animi (lai gan es neiesaku to nevienam darīt), tad sapratīsiet kas. Grūti pateikt ko es jūtu pret sjo seriālu. Tas viennozīmīgi nav stulbs hack n' slash tirpalu gabals. Sizjets ir plūstosj un tēli atklāti samērā labi. Brīzjiem emocionāli sakāpinājumi...un fizioloģiski graujosj. Tagad īss sizjeta izklāsts. Darbība, cik var noprast, norisinās mūsdienās, vai arī ļoti tuvā nākotnē. dazjiem cilvēkiem saak dzimt ragainas meitenes-mutanti (vairaak izskataas peec cat-girl), kurām ir labi attīstītas maņas, kas vienkārsjajiem cilvēkiem nav. Sjo mutantu mērķis (vai arī tās ir tikai cilvēku iedomas?) ir iznīcināt cilvēku rasi, tāpēc sjos mutantus vai nu iznīcina uzreiz pēc dzimsjanas vai nu arī iesloga slepenā izpētes centrā, lai veiktu eksperimentus. Vienam izdodas izbēgt... Sjī anime ir Genco un VAP studiju kopdarbs. Par animāciju (gan tēlu, gan fona) būtu grēks sūdzēties, jaukas, mīļas, bez maz vai čibi sejiņas. Subo kaut kādi "anime fin", neko par tādiem nezinu, tacju lielas glupības vēl neesmu pamanījis. Skatieties ja jums sjādas lietas patīk, tacju nesakiet, ka nebrīdināju, ārstēsjanos psihiatriskajā slimnīcā apmaksāt netaisos. Un cilvēkiem līdz 16 gadiem, no tiesas neiesaku skatīties. Man liekas, neatradīsies tāda televīzija, kas atļausies kādreiz sjo seriālu rādīt. Te būs dazji ekraansjaavinji: ![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
*cītīgi kasa pauri mēģinot no tā ārā dabūt kaut kādas atmiņas*
Nē, cik atminos neko no fundamentāliem sci-fi žanrā ieturētiem darbiem lasīījis neesmu, tikai kaut kādus pusfabrikātus. Nezinu, laikam nav īpaši saistoši, man vairāak interesē, tas, kas ar mums notiek šobrīd, nevis kaut kādas neskaidras nākotnes perspektīivas, un man laikam ir kaut kāda alerģija pret grāmatām kur veselas nodaļas aizņem apraksti par kāda kosmiskā kuģa uzbūvi un tā pārvietošanās principiem. Manā skatījumā labs sci-fi (runāšu par kino) ir "Gataka", "Solaris" u.tml. (respektīvi, vairāk smadzeņu un eksistenciālu pārdomu, mazāk tauku un nevajadzīgu sūdu) un slikts sci-fi ir visi murgainie startreki un starvari u.tml. pliekanības. varbūt mana ne pārāk lielā ieinteresētība žanrā tieši ar to arī saistās, ka jau kopš bērnības pa visiem galiem biju pārstūķēts ar šī otrā gala filmām. Varbūt vainojams tas, ka nekad īpaši nav saistījušas eksaktās zinātnes. Fig viņu zin, kā ir patiesībā. ... bet topiks ir par Elfen Lied. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 9 2004, 11:39) man laikam ir kaut kāda alerģija pret grāmatām kur veselas nodaļas aizņem apraksti par kāda kosmiskā kuģa uzbūvi un tā pārvietošanās principiem. Manā skatījumā labs sci-fi (runāšu par kino) ir "Gataka", "Solaris" u.tml. (respektīvi, vairāk smadzeņu un eksistenciālu pārdomu, mazāk tauku un nevajadzīgu sūdu) un slikts sci-fi ir visi murgainie startreki un starvari u.tml. pliekanības. varbūt mana ne pārāk lielā ieinteresētība žanrā tieši ar to arī saistās, ka jau kopš bērnības pa visiem galiem biju pārstūķēts ar šī otrā gala filmām. Sheit es juutos taapat kaa tad, ja anime forumaa buutu ienaacis kaads un teiktu: "Anime suukaa! Tie stulbie pokekjeemi tikai skraida apkaart..." Redzi, cilveeki, kas no anime redzeejushi tikai to, ko pa TV3 raada, ir izveidojushi sev ljoti sliktu iespaidu par anime. Liidziigi ir ar jums, kam sci-fi asocieejas ar naakotnes skatu un taas dziives atteeloshanu, vienkaarshi fantastiskiem piedziivojumiem. Manaa gjimenee ir divi iista sci-fi miiljotaaji, taapeec nevareeju neizlasiit dalju no taa visa. Iespaids ir pilniigi preteejs nekaa juuseejais: tie ir filozofisku, biezhi eetisku paardomu veicinoshi darbi, kuru galvenaa veertiiba ir staasta idejaa, nevis izpildiijumaa (nekaadi naakotnes dabas skati). Protams, ir gadiijies lasiit arii staastinjus, kur tiek aprakstiiti kosmosa kugja paarvietoshanaas principi, bet tikai tad, ja shie principi ir buutiski svariigi sizhetam. Tie darbi parasti ir kaa noveles, bet atshkjiriibaa no parastaam noveleem nepretendee uz realitaates atspoguljoshanu, tie atspoguljo sci-fi. Principaa lasaams ir jebkas Azimova radiits. Tiem, kam patiik ironija, lasiet Lemu. Ticu, ka arii jebkas no Bredberija ir lielisks. Ta no galvas gan vairaak nezinaashu... P.S. Luuudzu piedodiet foruma admini par manu maniakaalo tieksmi nenoveersties prom no offtopika, bet diskusijas gars ved mani kaardinaashanaa un es esmu greekojis un greekoshu, jo esmu nekas vien kaa pljaapa shajaa forumaa... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |