![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
nekad nav par vēlu izglītoties
![]() Neesmu visa japāniskā fans bet pat es zinu, ka GO spēli spēlē ar baltiem un melniem kauliņiem, izliekot tos laukumā pēc kārtas un mērķis, šķiet bija ar saviem kauliņiem aplenkt pretinieka kauliņus. Šo spēli dēvē arī par japāņu šahu. Īsi sakot - laba stratēģiska galda spēle. Vai tā var kalpot par sižetu labai animei - nūūū... es no komentāriem atturēšos, citādi sporta animes fani apvainosies. Nezinu vai tur kas labs var sanākt. Par seriālu garumu - Tev ir aizspriedumi un pie tam nu ļooti kategoriski. Vienreiz jau dabūji pārcelt latiņu no 26 uz 36, tā kā kas zin ![]() Man pers. latiņa ir 52 sērijas. Bet tiešām atkarīgs no tā, vai spēj aizraut. Savā laikā bija tāds labs Sci-Fi TV seriāls Babylon 5 - 5 sezonas, kopā 110. sērijas. Viens no labākajiem Sci-Fi seriāliem ever. Ar sākumu un beigām. Kolosāls story, labi personāži, priekš tā laika ļoti laba CGI un space scēnas. Un vispār - garums nav nekāds kvalitātes rādītājs, tad jau pēc šīs jaukās teorijas plāna grāmata ir daudz labāka par biezu ![]() Ne jau vienmēr visu story var izstāstīt 26 sērijās, protams, ja pieņemam, ka daži skatās tikai brainfuck, pie tam jo lielāks brainfuck jo labāk, tad es ticu, ka ilgāk par 26 sērijām tos izturēt nevar ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |