![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Manaas aciis DBZ un visi paareeji DB... atrodas tikai nedaudz augstaak kaa pkemoni. Pirkaart, sjii anime ir riktiiga ziepene, kas pati sevi saakusi jau atrazjot. Otrrkaart, teelu sisteema ir ljoti vaaja. Un, tresjkaart, kaa, velns paraavis, 50 seerijas visa to kausjlju brandzja var mociit vienu citplaneetieti, lielaakaa dalja aiziet bojaa (peec smagas ciinjas) un beigaas kaut kaa vienkaarsji nomusjiit (parasti Son Goku) ar peedeejaam speeka rezerveem. Beigaas visus kritusjos ar puukja paliidziibu atdziivina un visi dziivo laimiigi liidz naakamajam citplaneetietim. Paskaidrojiet man kaads, kas tas par murgu?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |