![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 7 2005, 19:03) Vai tad pirmizrādei? Pirmizrāde (To gan tā nevar nosaukt) jau bija, bet 7 dienas ir līdz DVD iznākšanai. :} QUOTE Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli! Jā, tā būs OVA Last Order: Final Fantasy VII (Atgadījums Nibelheim'ā, kurā iesaistīts ir arī Zack, kas spēlējis spēli zin par ko iet runa) un iznāks kopā ar Ultimate Edition of Advent Children (Kādi tik labumi te būs atrodami! Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Cik zinu, būs 30 minūtes gara. Tātad Anime par FF7 viss notiks pagātnē, cik es sapratu... Nu jā. Ja Advent children ir 2 gadus pēc notikumiem spēlē, tad Anime ir piecus gadus atpakaļ, kad Zack bija dzīvs un Sephirots tik sāka trakot. Advent children jau arī Zack IR, cik es redzēju trailerī. Tas bija Flashback, vai arī tur tochna džeks izrādijās? -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |