![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Melotu ja teiktu, ka man anime ir vajadziigas "taadas" ciinjas kaa DB vai DBZ. Vienveidiigas, apniciigas, nezjeeliigi garas, satursiki tuksjas, slikti animeetas, pa vidu kretiiniski dialogi un varonja vai nevaronja ieplestaas acis un necilveeciigie kjeercieni ieraugot kaadu pretinieka pielietotu ciinjas panjeemienu, ko tas nebija gaidijis (piem, saveelis sev uz galvas milzoniigu energijas bumbu, kas peec briizja nesteidziigi veljas virsuu pretiniekam). Visu sjo stulbumu vainago Drakonripluju savaaksjana, puukja izsauksjana un visu nedabiigaa naavee (visticamaak no kaarteejaa citplaneetu iekarotaaja rokas kritusjo) gaajusjo atdziivinaasjana. Par klasiku es atljautos nodeeveet NGE un tam liidziigus emocijas raisosjus un satura zinjaa nevainojami izstraadaatus anime seriaalus, nevis sjo "ziepeni", kuru var skatiiities ja vien nekas cits praatiigaaks nav daraams. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |