![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jā, Wiper te citā threadā ieminējās par šo, ka viņam patīkot, un es atcerējos, ka biju nosolījies pēc noskatīšanās iepostot threadu. Khe... aizmirsu
![]() Anyway, manā skatījumā, ļoti labs seriāls ar spēcīgu atmosfēru. Ir vairāki aizkustinoši brīži un storyline attīstība arī ir laba- no esošajām 12 sērijām pirmās sērijas tiek pavadītas iepazīstinot ar personāžiem, pa vidu stāsts uz dažām sērijām pārceļās citur (no spoilers ![]() Galvenie varoņi dzīvo mazā pilsētiņā, kur vienudien ierodas ceļoš askēts, kurš zin ko TĀDU (oho!), ka nu viss stāsts sāk centrēties ap viņu... deep... Atziņas? Varbūt kāds zin, vai gadījumā šī anime nav veidota pēc dreamcast spēles vai otrādi? un kas par bildi: ![]() |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tad tā, šodien beidzot noskatījos AIR. Teikšu tā: bija mazliet par traku! Nekad vēl nebiju redzējusi animi, kas ir tik ļoti pārlādēta ar drāmu! Tas bija viens no iemesliem, kāpēc es ar lielu piespiešanos šo seriālu skatījos. Mazliet arī tracināja zīmēšanas stils. Tādam nopietnam sižetam pārāk mīļš. Tā it kā zīmēts būtu bērniem vecumā no 4 līdz 13 gadiem. Taču es neteiktu, ka šīs animes mērķauditorija ir šāda vecuma bērni. Viņi vienkārši nesaprastu, kas animē notiek. Stils ar sižetu šķiet ļoti dažādi un nesavienojami. Tas bija otrs iemesls, kāpēc ar lielu piespiešanos šo skatījos. Bet mūzika gan bija baudāma. Vismaz sākuma un beigu dziesmas. Par dziesmām, kas skanēja atsevišķās sērijās jāsaka tā: mazliet par saldu, bet ir klausāmas. Tēlu raksturi dažviet šķiet nesaprotami (Tohno, Michiru, Misuzu, Kanna), taču lielākoties ir patīkami. Vismaz Misuzu mātes raksturs patīkami attīstījās. Dzīvnieki bija tādi, kā lai saka, dīvaini. Īpaši izcelšu Potato. Tas domāts suns? Izskatījās un arī izklausījās pēc Pikachu AIR versijas. Piedodiet, bet tā nu bija. Vārna arī bija savā ziņā dīvaina. Nu labi, tā nebija gluži vārna, bet vienalga. Pats sižets: pagrūti uztverams, ja neskatās uzmanīgi. Es teikšu atklāti, ka neiebraucu tajā visā. Kopumā varētu dot 6 balles. Nu nav šis seriāls manā gaumē.
![]() This post has been edited by Kikumi: Jul 28 2006, 13:44 -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |