![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Es noskatiijos tikko peedeejo seeriju pirmajai sezonai. Vienkaarshi ideaali. Tik daudz labu lietu tur bija, romance pat nelikaas banaala un stulba. Man gan beigas likaas diezgan beigiigas. Nu vispaar ir tik daudz lietas ko es gribeetu par sho animi teikt, ka pilniigi labaak neteikshu jo notirps labaa roka, kas atstuteeta pret galda malu pirms buushu pabeidzis. Gribaas arii ar to riteni pabraukt, plus gribas buut par maakslinieku (cerams paaries, i s.ck xD)
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 05:21 |