![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vakar nejaushi pamaniiju, ka Elkor Muzika veikalaa uz Briiviibas un Dzirnavu stuura ir Interstella 5555 special edition DVD ar animi un audio disku - cena ap 16 LVL. Ja nu kaadam incee...
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Laikam jau vienreiz par sjo tēmu izteicos, bet nu dubults neplīst. Manuprāt sjī ir visai neizdevusies anime, un te nu lauvas tiesa vainas jāuzņemas scenāristiem un animatoriem. Lai gan DP klausos ar gariem zobiem, viņu mūzika vismaz kaut nedaudz glābj to marasmu, kas notiek uz ekrāna. Laikam vienīgā nopietnā sjīs filmas mērķauditorija ir DP fani, paarējiem - uz pasju atbildību.
P.s. Ja kāds gribēs rūpīgāku sjīs anime analīzi, piesakās. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 July 2025 - 20:15 |