![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Samazini tachu, lai ielien vienaa ekraanaa!
Iisti nesaprotu, vai tie ir kriitinji vai kaads cits instruments, ar ko ziimeeji, bet redzu, ka tas instruments piu. Kontuuras uzreiz biezas sanaak un pavirshas izskataas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Samazini tachu, lai ielien vienaa ekraanaa! Iisti nesaprotu, vai tie ir kriitinji vai kaads cits instruments, ar ko ziimeeji, bet redzu, ka tas instruments piu. Kontuuras uzreiz biezas sanaak un pavirshas izskataas. Zīmulis. xD Vienkārši ar to zīmējumu man šoreiz grūti gāja ![]() Jaunākie (Man nāk miegs, bļeģh) - Man bija slinkums krāsot utml - ![]() Sarkanmates ownz - ![]() This post has been edited by Ayumi: Apr 4 2007, 01:10 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
patiik pussieviete...
![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Ljoti labi! Tieshaam ir progress XD
Man vislabaak patiik taas peedeejais sarkanais. ![]() Par kljuudaam rnaajot viraak piestraadaa pie matiem ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man ar tiik pussieviete, baigi labaa... Ideja interesanta... *Gives a cookie*
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pussieviete! kada tam ir pazīmes?
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
aYu tu rulzz. Man patiik tavi zīmējumi, tu ļoti skaisti ziimee acis.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jā, sejas tev sanāk nepārprotami skaistas, un tad kaut kas notiek ar ķermeni. tas vairs nav tas baudījums, kas skatoties uz seju.
shining ball meitene ir ļoti skaista. otrajā šis tas izskatās pavirši ( nešaubos, ka tas tā arī ir) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
peedeejaa baibe labi sanaakusi ^^
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
tai pirmajai beibei otrajā skatpunktā kur tur beidzas augšējais apģerba gabals un kur sākas bikses? o.O
bet tā jau ecchigi ![]() -------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Tev ļoti ļoti labi sanāk
![]() ![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE Tev ļoti ļoti labi sanāk KĀPĒC ES TĀ NEMĀKU ZĪMĒT??? Ja gribi tad var iemācīties...tā nav liela problēma, esmu redzējusi cilvēkus kam nav spēju uz to bet, vienkārši iemācās ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Nu vispār, kad man bija 9 gadi es zīmēju kā 13 gadīga meitene kura jau kopš 2 gadu vecuma ir mācījusies mākslas skolā, taču man vairs nav tik labs talants cik agrāk bija
![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Varētu būt ka nedaudz ierūsējušas tavas spējas un vajadzētu ieeļot....
-------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
Iespējams..
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 14:38 |