IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V « < 4 5 6 7 >  
Closed TopicStart new topic
> Par varžu barošanu, Vajadzīgs jūsu viedoklis
edg
post Nov 1 2004, 23:14
Post #76

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Kas pie velna ir Melnais PR?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
deBUGa
post Nov 1 2004, 23:21
Post #77

Shishaku

Group: Chuunin

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:14)
*
QUOTE(Google)
"Black PR" is information spread about another, (or a group) that are lies to try to make others think less of someone.

Updated:
Atradu veel sekojosshu informatiivi-izgliitojoshos linku: http://www.gerryarmstrong.org/50grand/cult...efinitions.html

P.S. Cieniijamais otaku.lv foruma lasiitaaj, es no sirds dziljumiem apbriinoju tavu "dzelzhaino" pacietiibu!
Un tagad ar klusuma briidi... kopiigi... aizvadiisim vinjsaulee... taas smadzenju shuunas, kas gaaja bojaa meegjinot izlobiit kaut kripatinju logjikas no shii 'topic'a postiem un shii konkreetaa teikuma. sleep.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
ShinChan
post Nov 1 2004, 23:41
Post #78

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:03)
Man liekas, ka tu ignoree manus postus...  dry.gif
*

Nebūt ar ne, vienkārši tās metodes man neliekas...īsti realizējamas. Te vajag ko rafinētāku. Jāsāk ar pāris žurnālistu apstrādi. iesākumā jāpārliecina divpusējās sarunās un tad lai viņš ņemas iekšēji savā kolektīvā un tad jau ne čiku ne grabu tas kļūs par avīzes oficiālo viedokli. Taču apstrādei jābūt rūpīgai un labi argumentētai. Demagoģijai jālīst kā no pārpilnības raga un vecais Gēbelss ar savām pamācībām te būtu īsti vietā.
Atklāti sakot mēdiju pārvilkšana savā pusē man lekas tas smagākais posms šajā cīņā un uzvara iepriekš nav paredzama sad.gif

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post Nov 1 2004, 23:42
Post #79

limpene grauž aknas

QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 22:21)
P.S. Cieniijamais otaku.lv foruma lasiitaaj, es no sirds dziljumiem apbriinoju tavu "dzelzhaino" pacietiibu!
Un tagad ar klusuma briidi... kopiigi... aizvadiisim vinjsaulee... taas smadzenju shuunas, kas gaaja bojaa meegjinot izlobiit kaut kripatinju logjikas no shii 'topic'a postiem un shii konkreetaa teikuma. sleep.gif
*

Man, piemeeram, nebija paaraak lielu probleemu ar shii topika lasiishanu, jo nebija jaalasa pasha posti wink.gif

Aizsaulee jaaaizvada nevis smadzenju shuunas, bet aarpraatiigais laiks, ko mees esam pavadiijushi visu shito lasot un rakstot...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
edg
post Nov 1 2004, 23:43
Post #80

limpene grauž aknas

QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 22:41)
Atklāti sakot mēdiju pārvilkšana savā pusē man lekas tas smagākais posms šajā cīņā un uzvara iepriekš nav paredzama sad.gif
*

Pietiktu paarvilkt kaut vienu daudzmaz zinaamu meediju, ja shim meedijam izdotos varzhu teemu paarveest par modes lietu.

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Nov 1 2004, 23:44
Post #81

ultrafilozofs

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:14)
*

Man par kaut ko līdzīgu tieši kursa darbs bija jāuzbliež (pa partiju līniju). Oficiāli par melno PR sauc tādu, kur vairāk par 60% no kampaņas kopējās informācijas ir negatīva (oponentus, konkurentus nomelnojoša, kritizējoša).

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
deBUGa
post Nov 1 2004, 23:48
Post #82

Shishaku

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:42)
Man, piemeeram, nebija paaraak lielu probleemu ar shii topika lasiishanu, jo nebija jaalasa pasha posti wink.gif
*
Redz taadaa zinjaa mees trijataa katrs sanjemam tikai 2/3 no tas graujoshas postu iedarbiibas, ko sanjems parasts lasiitaajs.

Aizsaulee jaaaizvada nevis smadzenju shuunas, bet aarpraatiigais laiks, ko mees esam pavadiijushi visu shito lasot un rakstot...
*
Tur man naaksies tev piekrist... pa sho laiku vareeja pabarot kaadas 20 vardes (profesionaals varzhu eedinaataajs pat vairaak)...

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
ShinChan
post Nov 1 2004, 23:48
Post #83

ultrafilozofs

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:43)
Pietiktu paarvilkt kaut vienu daudzmaz zinaamu meediju, ja shim meedijam izdotos varzhu teemu paarveest par modes lietu.
*

Jābūt diferencētai pieejai pret katru mēdiju. Piem., nelietosim tos pašus argumentus runājot ar Latvijas avīzes un Dienas žurnālistiem. Auditorijas uz ko šie laikraksti virzīti ir krietni atšķirīgas. Bet mēdijam tik tiešām jābūt ietekmīgam, nav vērts ķēpāties ar mazām reģionālajām avīželēm un raidstacijām.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
ShinChan
post Nov 1 2004, 23:49
Post #84

ultrafilozofs

QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 22:48)
*
Tur man naaksies tev piekrist... pa sho laiku vareeja pabarot kaadas 20 vardes (profesionaals varzhu eedinaataajs pat vairaak)...
*

man pa šo laiku bija jāuzbliež kādas 3 esejas politiskajā psiholoģijā. Ak, es, forumatkarīgais unsure.gif

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post Nov 2 2004, 00:15
Post #85

limpene grauž aknas

QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 22:48)
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:43)
*

Jābūt diferencētai pieejai pret katru mēdiju. Piem., nelietosim tos pašus argumentus runājot ar Latvijas avīzes un Dienas žurnālistiem. Auditorijas uz ko šie laikraksti virzīti ir krietni atšķirīgas. Bet mēdijam tik tiešām jābūt ietekmīgam, nav vērts ķēpāties ar mazām reģionālajām avīželēm un raidstacijām.
*

Reekjinies ar ierobezhotaam iespeejaam (lielus meedijus gruuti ietekmeet) un resursu truukumu (nevar uzreiz veselu kalnu meediju izveeleeties, jo nav taads ietekmeetaaju bars).

--------------------
+Quote Post
edg
post Nov 2 2004, 00:17
Post #86

limpene grauž aknas

QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 22:49)
QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 22:48)
*
*

man pa šo laiku bija jāuzbliež kādas 3 esejas politiskajā psiholoģijā. Ak, es, forumatkarīgais unsure.gif
*

Ar tavaam speejaam muldeet nevajadzeetu buut probleemaam uzcept 3 esejas politiskajaa psihologjija. Politika tev patiik, psihologjija ir viena patiikami elastiiga lieta, stresa nav...

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Nov 2 2004, 00:31
Post #87

ultrafilozofs

QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 23:17)
Ar tavaam speejaam muldeet nevajadzeetu buut probleemaam uzcept 3 esejas politiskajaa psihologjija. Politika tev patiik, psihologjija ir viena patiikami elastiiga lieta, stresa nav...
*

Kā tas nākas, kad pa tukšo jāmuld vai arī jāpalīdz kādam kaut ko izdarīt tad viss nāk tik viegli, bet kad kaut ko pa "ģēlu" vajag tad kā ar knīpstangām jāvelk no sevis laukā? Tas nav taisnīgi...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Batou
post Nov 2 2004, 00:32
Post #88

S9 unit

From: PS 9

ak dies, jums ka tik piespamot topiku, aizgāju uz darbu bija 4 lapas, atnāku jau 6 laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post
edg
post Nov 2 2004, 00:34
Post #89

limpene grauž aknas

QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 23:31)
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 23:17)
*

Kā tas nākas, kad pa tukšo jāmuld vai arī jāpalīdz kādam kaut ko izdarīt tad viss nāk tik viegli, bet kad kaut ko pa "ģēlu" vajag tad kā ar knīpstangām jāvelk no sevis laukā? Tas nav taisnīgi...
*

Tas taa taapeec, ka tad, kad gribi kaut ko pa "gjeelu", tad gribi baigi ideaali visu uztaisiit. cool.gif
Iesaku nevis rakstiit eseju, bet meetaat idejas par teemu, pierakstiit visas rindinjaa. Peec tam izveersiisi idejas un uzmochiisi eseju veesaa mieraa.

--------------------
+Quote Post
edg
post Nov 2 2004, 00:36
Post #90

limpene grauž aknas

QUOTE(Outlawz @ Nov 1 2004, 23:32)
ak dies, jums ka tik piespamot topiku, aizgāju uz darbu bija 4 lapas, atnāku jau 6  laugh.gif
*

Jaa, dienas laikaa gandriiz 5 lapas...

Tur jau jaapriecaajas, ka mums pashiem savs piespamojamais topiks, nevis spamojamies citu izveidotajos topikos wink.gif

--------------------
+Quote Post

7 Pages V « < 4 5 6 7 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20 July 2025 - 09:35