![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikio |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 61 Joined: 29-November 05 From: Pie upes ābeles zarā... ![]() |
QUOTE visu es esmu redzējusi tikai vienā vietā - tirgū Stulbs jautājums - kurā tirgū? Tādu ir vairāki... -------------------- Tall ships and tall kings Three times three What brought they from the foundered land Over the flowing sea? Seven stars and seven stones And one white tree. |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
Ja būs normāls noiets viss tas parādīsies anime-san.lv. pagaidām visi tik saka, ka grib, bet reāli pat priekšpasūtījumus ļoti maz taisa.
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
1) Mūsu nav nemaz tik daudz (nedomā, ka tie 2000+ tiešām visi ir gatavi kaut ko pirkt - augstākais pāris procenti, kas jau būtu ārkārtīgi daudz);
2) ne visi grib izlietot tam savu naudu (un ne visi to maz var); 3) joprojām nav noticis nekas tāds, kas mums ļautu tev uzticēties. |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
1) Mūsu nav nemaz tik daudz (nedomā, ka tie 2000+ tiešām visi ir gatavi kaut ko pirkt - augstākais pāris procenti, kas jau būtu ārkārtīgi daudz); 2) ne visi grib izlietot tam savu naudu (un ne visi to maz var); 3) joprojām nav noticis nekas tāds, kas mums ļautu tev uzticēties. 1) No kurienes tādi skaitļi? 2) Nepiekritīšu(piekrītu tam, kas iekavās). Liela daļa pircēju vienkārši pērk un neklaigā pa forumiem. (vismaz tie, kas jau pie manis iepirkušies) 3)Kam jānotiek? Jauzdāvina tev figūriņa ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
1. Forumā reģistrēto cilvēku skaits.
2., 3. Lūk, vajag atsauksmes no mums pazīstamiem un uzticamiem cilvēkiem - no malas izskatās, ka pagagaidām tu neko neesi pārdevis, tas arī nevieš uzticību, jo neviens negrib būt pirmais tevis apčakarētais. P.S. Pievienojos Tigras citā tēmā teiktajam - neliels veikaliņš kādā Vecrīgas šķērsielā būtu daudz labāka izvēle (varētu būt gan padārgi). Un jābalstās uz anime DVD un manga (visticamāk tieši angliski - var būt ļoti nedaudz labu manga japāniski, bet tām liels noiets diez vai būs). Anime DVD noteikti jābūt ar oriģinālo (japānisko) audio un subiem angliski (citas valodas, īpaši jau angļu dubi, būs laba ekstra, jo palielinās potenciālo pircēju skaitu). Vēl varētu būt noiets japāņu valodas mācību literatūrai (galvenais angliski un pirms ko pasūti - parunā ar Shinobi-sama - viņš zinās, kas ir labākais). Un nepaļaujies tikai uz otaku.lv vien - īstā veikalā var ieklīst arī kāds parasts mirstīgais. This post has been edited by Niks: Feb 15 2008, 17:28 |
cdmax |
![]()
|
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm.
Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Varu pateikt, ka nopirku Byousoku 5 Centimeter no Anime-San veikala, viss bija bumbās, netiku apčakarēts, abi diski (kolekcijas izdevums) strādā. Varbūt, ka šāda atsauksme der tiem, kuri vēl joprojām domā, ka te kāds vēlas naivos apčakarēt.
Es īstenībā domāju, ka vairāk varētu pirkt visādus niekus, ķipa penāļus, karekļus utt utt, mangu tik daudzi nepirks... A par īstu veikaliņu - sapņo vien. Man šķiet, ka tas Latvijā nekad nebūs rentabli. Drīzāk ieteiktu Latvijas internetā pamēģināt pareklamēties - īpaši kaut kādās vietās, kur jaunatne apgrozās. Ar otaku.lv publiku toč neizdzīvosi. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
E-bay: visu problēmu risinājums. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
E-bay: visu problēmu risinājums. mangas labāk amazone.com/de/co.uk -------------------- ![]() |
Hanatsuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 30-August 09 From: ...Latvia... ![]() |
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm. Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. pirkties pie tevis...tas ir kur...? ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm. Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. pirkties pie tevis...tas ir kur...? ![]() Iz Anime-San mājaslapas: QUOTE Birojs-veikals: Rīga, Druvienas iela 36-79, Lv1079 Darba laiks: pirmdiena-piektdiena 1200-2000, sestdienās (vai vienkārši citā laikā) iepriekš piezvanot un sarunājot laiku, svētdienās slēgts. Sabiedriskais transports: Autobusi 5,15,21. Trolejbusi 14,18. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Parasti jau ir tā, ka visi bļaustās, ka grib pirkt, bet tiklīdz nonāk līdz reālām darbībām un naudiņas atklepošanas entuziasms noplok. Teikšu godīgi ja man ir jāizvēlas starp the pirate bay un 3 latu (maybe vairāk) atdošanu mangai, kurai visbiežāk ir tikpat daudz sezonu kā hameleonu rotaļām, tad es labāk atbalstu pirātismu.
Cita lieta ja manga ir ~5 grāmatās. Bet nu ja runā par uzdoto jautājumu, tad man personīgi ir gadījies pāris reizes redzēt mangu valterā un rapā - tiesa gan krievu valodā. Vienreiz pat Bleach manga tika redzēta. Ja nu kādam vajag to apdrukātā papīra kaudzi kā ēst, tad pievienošos pārejiem - ebay un amazone ir labākie resursi - kaut vai tāpēc, ka tas ir ērtāk, nekā meklēt pa grāmatnīcām vai tirgu visas naruto mangas grāmatas...tā tak var slims palikt... 0_o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 06:27 |