![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() 40%... Vodka... It makes sense now. Vajag vairāk sejas ar emocijām, tev sanāk! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Uz to mums atkal jaiedzer! |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
ou! wow! peedejais man ljoti patiik
![]() bet, acis drusku, drusku, drusku paskjiibi, vai arii tam labajaam ( no manas puses) taa apakseeja neliela liinija acs iekseeja kaktinja padara taadu efektu. iesaku taisiit nedauz tumshakas eenas. tajos cell-shaiding bildiites viss ok, bet airbrush'a tomeer prasaas vairaak tilpuma. fanoju ka tu ziime acis This post has been edited by Janots: Oct 5 2009, 20:13 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Miyu2011 |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Zaķis lido mājās sapircies visādus gardumus... Njam, Njam :3
Zimējums tāds pārāk naivs, bet man patīk ![]() Par perspektīvi daudz nekasīšos, taču prieks, ka atradi laiku un ko uzzīmēji ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Smukiņi, jā. Kā jau ex-Šumiņš atzīmēja, naivi arīdzan.
Tik nedaudz traucē, ka tas krūms (koks?) viņai zem kājās izskatās pēc ēnas. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tik nedaudz traucē, ka tas krūms (koks?) viņai zem kājās izskatās pēc ēnas. Toč. ![]() Laikam būs nedaudz jāpakoriģē. Paldies par aizrādījumu, savādāk es jau domāju, kāpēc man Keydans teica, ka milzu sieviete? XD -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() Nus, tie viens zvērs no deviantarta pasaules. Nav mans tēls. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ko jūs dariet? Mācieties? I mean- a kur kaut kas nopietnāks?
Un kāpēc mācīties? *retardēta seja* -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Ja tas ir paint tad nu kpēc paint? -.-''
Tikai tpē, ka lietot paint ir forši? Man diezko nepatīk, ja godīgi. Nūm nav kkas galīgi.. :/ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Fons ir debīls, meičai vajag mazāk biezākus matus. Pārāk ķepaini. Seja ir normāla.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
HAHAHAAA mans porcelāns C:
Tikai neliela daļa no visa tā, kas man ir, jo fotoaparāts ir pieejams vien kuldīgā, kur glabājas viena daļa. Daļa no tās daļas, kas ir kuldīgā, jo tagad ir ziema un grūtības piekļūt sapakotajām mantām. Tādi visai paveci darbeļi, ja es kādreiz dabūšu fotoaparātu, iepostošu arī jaunākus no Rīgas arhīviem. C: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
šito es saprotu. Cits kalibrs pavisam. Restepa
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:38 |