![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pilnu - nē. Bet ja 1 no, teiksim, 10 būs šāds, domāju, ka nevienam gabals nenokritīs.
Un galu galā, vienmēr jau var kaut ko rupji uzdirst un topiku aizslēgt ciet! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
1 no, teiksim, 10 būs šāds, domāju, ka nevienam gabals nenokritīs. ^ Šis. ![]() Statistiskais rādītājs : 2/6, kas nozīmē to, ka tagad katrs trešais ir tāda veida. ![]() Ui, fiksi jāaizskrien iepostot visu ko useru galerijās, veidosim labu statistiku, ja? XD (vienkārši piesienos cipariem, nevermind ![]() -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pilnu - nē. Bet ja 1 no, teiksim, 10 būs šāds, domāju, ka nevienam gabals nenokritīs. Un galu galā, vienmēr jau var kaut ko rupji uzdirst un topiku aizslēgt ciet! ^ Šis. Jā, tieši ^tas. Un vēl, šķiet, ka forumieši, sākot runāt par jūtām, skatoties pēc jaunākajiem [off]topikiem, drīz varētu savā starpā dikten samīļoties. XD Awww. Jo vienmēr jau ir divas iespējas. Vai nu aprunāties, vai nu kašķēties. Kad man jautri... hmm. Ļaujos pārdomām, jo, kad man skumji, domāt negribās. Vai jautri lēkāju apkārt, dungoju, dziedu, ākstos kopā ar pārējiem telpā esošajiem. Love and peace ^.^v This post has been edited by Yanka_ronin: Jan 14 2010, 20:15 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Un vēl, šķiet, ka forumieši, sākot runāt par jūtām, skatoties pēc jaunākajiem [off]topikiem, drīz varētu savā starpā dikten samīļoties. XD Awww. Jo vienmēr jau ir divas iespējas. Vai nu aprunāties, vai nu kašķēties. Love and peace ^.^v This calls for a party. ![]() -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ā, ar samīļošanos nebija domāta apskaušanās, bet attiecību uzlabošanās, vai satuvināšanās. Precizējums, jā. Kaut arī ei nu sazin', cik tālu tas viss var nonākt.
Kaut arī party ar nebūtu slikti. Par jautrību runājot, kas notika ar tējnīcu padarīšanu? Neviens vairs neiet? Reiz biju sen, sen, sen pabijis tāda veida pasākumā, kad vēl to tējnīcu saimnieki nebija nokaitināti. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
oukei
nu tātad, edgiņ! kad man ir jautri, es jautrojos. es nepiedzeros, jo man parasti tāpat ir jautri. aaa es smejos! lūk! -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
lai būtu jautri pa priekšu ir kkas arī jāizdara lai būtu jautri ....
![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 06:28 |