![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 3 2005, 13:00) Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk! ir speciaalas printeejamas "novelcenes" speciaali preksh CD/DVD kaa A4 lapas , taadas tad tev arii jaapeerk. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 3 2005, 13:06) ir speciaalas printeejamas "novelcenes" speciaali preksh CD/DVD kaa A4 lapas , taadas tad tev arii jaapeerk. Vai ir kaada nojausma, kur taadas var dabuut, un cik tas sitiis pa kabatu? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Internetā pameklēju un atradu ka kautkur pa 200 CD līmējošiem papīrīšiem būs jāšķirās no 7Ls
-------------------- |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni?
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
parasti papiiru neliimee uz darba slaanja, jo tad matricu nevar nolasiit
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Vispaar esmu meeginaajis. Var dabuut 40 uzliimes pa 3Ls. Shkiet, ka bija kaadaa Elkor veikalaa, vai arii 636.
Vislielaakais chakars ir kameer nokonfiguree printeri un uztaisa preciizu bildi taa, lai arii preciizi uzdrukaatos uz taam uzliimmeem, nevis paaris cm pa labi vai pakreisi (uz augshu /uz leju).. PAgaidaam staav paaris cd (kaadi 10) jau kaadu gadu un nost veel neliimeejas.. -------------------- |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 4 2005, 08:21) parasti papīru nelīmē uz darba slāņa, jo tad matricu nevar nolasīt ![]() Līmē tieši uz darba slāņa (vai lakas, ja to ražotājs nav ieekanomējis), jo tas atrodas augšā, apakšā ir tikai caurspīdīga plastmasa. Parasti sliktajām matricām tas nolobās no augšas nevis apakšas. ![]() Vispār jau laikam viens labums no viņām ir, mazāk iespēju ka disks uzsprāgs cd-romā. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
edg |
![]()
|
QUOTE(Hideki @ Jan 4 2005, 10:02) Līmē tieši uz darba slāņa (vai lakas, ja to ražotājs nav ieekanomējis), jo tas atrodas augšā, apakšā ir tikai caurspīdīga plastmasa. Parasti sliktajām matricām tas nolobās no augšas nevis apakšas. ![]() Vispār jau laikam viens labums no viņām ir, mazāk iespēju ka disks uzsprāgs cd-romā. ![]() Esmu dzirdeejis, ka taas siikaas plaisas var aizliimeet ar folliju ruupiigi, bet skaidrs, ka taadu disku tikai paarrakstiit uz citu un izmest museraa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ak, jaa bija viens gadiijums. Gribeeju uzliimeet jau mineeto uzliimi uz viena cd. Peec tam, kad jau biju uzliimeejis secinaaju, ka taa nav iistaa. Ta kaa disks nebija paaraak svariigs centos uzliimi nodiiraat nost. Beidzaas man shis pasaakums ar to, ka nost nonaaca ne tikai uzliime, bet arii jau mineetais atstarojoshais slaanis un rokaas palika caurspiidiigs plastmasas gabals..
![]() -------------------- |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(Hideki @ Jan 3 2005, 19:13) Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni? ![]() Kādu iespaidu CD aplīmēšana atstāj uz tavu mūža ilgumu? Cik dienas tu grasies pavadīt, līmējot un apzīmējot savus CD? Ak, kādēļ gan mēs vispār dzīvojam!? ![]() .. ā, atcerējos . . . ![]() Ok, līmē vien!! ![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 4 2005, 17:30) QUOTE(Hideki @ Jan 3 2005, 19:13) Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni? ![]() Kādu iespaidu CD aplīmēšana atstāj uz tavu mūža ilgumu? Cik dienas tu grasies pavadīt, līmējot un apzīmējot savus CD? Ak, kādēļ gan mēs vispār dzīvojam!? ![]() .. ā, atcerējos . . . ![]() Ok, līmē vien!! ![]() ![]() Atceries: "Liimeeshana ieveerojami samazina tavu muuzha ilgumu!", "Liimeetaaji mirst jauni!", ... Mukjkjiki uz sienaam raadaas, kad nodarbojas ar liimostiishanu, atvainojiet, liim eeshanu, atvainojiet, liimeeshanu... Man liekas, ka es atkal esmu saliimeejies... Bet, ja nopietni, runa bija par CD muuzha ilgumu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mm, es ar darba virsmu saprotu to pusi no kuras naak laazeers- taatad neapliimeeto.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:35 |