![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
aaaa...! Nekaardini...Nekaardini! Tagad kad tu taa ierunaajies man arii nezheeliigi sagribeejaas mangu downloadeed! Neliete...
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
A man apnika taas nenormaali izvliktaas ciinjas, man ir taads - pain, pain, i need more - nu, un neiztureeju. Bija nenormaalaakaa dilemma - lasiit vai nelasiit? Bet- heh - es tomeer esmu vaajas dabas cilveex! Plus - man vispaar patiik no saakuma izlasiit mangu un tad ko skatiities... Double pleasure.
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
AAAA! Tu mani burtiski spiidzini! Es ilgi taa neiztureeshu...Es gribu redzeet kaa Kiba uzvar Sakonu kustiibaa un labaas kraasaas!
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 11 2005, 22:03) AAAA! Tu mani burtiski spiidzini! Es ilgi taa neiztureeshu...Es gribu redzeet kaa Kiba uzvar Sakonu kustiibaa un labaas kraasaas! Stay away from the dork...khm dark side and dont even touch the manga.Neiesaku lasiit mangu jo anime paliek anime vis tiek paradiit ar kraasaam un kustiibaam pluus emocijas... -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
A kursh teica, ka es neskatiishos animi? Protams, kustiiba, action... Tas viss. Bet manai neizmaarojamai zinkjkaariibai ir nepiecieshama manga! Sizhets! Story! Not action! Action will wait.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
MANGA IR GARAA VAAJIEM CILVEEKIEM!
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Ko tu muldi? Original is the best. Manga VIENMEER ir labaaka par animi. Tas, ka TU esi paraak slinks, lai to lasiitu, nenoziimee, ka taas suukaa.
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 11 2005, 22:15) ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
Cik tu esi lasiijis?
Sigfa |
![]()
|
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Manga.... eh....
Ei kurā chapterā sākās 121. sērija? ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
kaut kur ap 213.
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 12 2005, 00:00) QUOTE(+Chibi+ @ Feb 11 2005, 23:19) Pirmo chapteru, kas ir vairaak kaa pietiekoshi. Tas ir stipri par maz. Stipri stipri. ![]() ![]() Un palasiiju liidz 110 chapteram tikai... un veel nav 121 serija tikusi liidz... gaidu kad fun buus animee un tad atkal biktin palasiishu kaa mangaa ir ![]() |
SheWr |
![]()
|
Kaads var pateikt kur pirmo filmu var nopumpeet? Es uzzinaaju ka 2005 gada vasaraa iznaaks otra filma, bet to jau laikam visi zinaaja
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 18:10 |