![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jun 16 2005, 10:04) Ja godiigi... man arii nemaz laadziigu ziimulju nav... slinkums pirkt... un arii labi ziimulji ir daargi... ![]() nav jau obligaati jaapeerk tie pashi labaakie ziimulji, bet normaali, ar kuriem viegli ziimeet, un kurus var viegli izdzeest ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Labi, es ar kaut ko veel piemetiishu pie shii chata.
un tomeer ar ziimuli ir eertaak .. kaa jau tika raxtiits, kluudas labot. Nopeerc grafiitu ziimuli.. nav paaraak daargs ..kaut kur 0.50Ls Shis ziimulis nav jaasina, ja noluust, vai izteerejaas grafiits, to var vienkaarshi nomainiit. Pie tam 0.5 mm liinija (ko var dabuut peec vajadziibas veel tievaaku vai resnaaku) ir pietiekoshi shaura prieksh detalizeetiem ziimeejumiem. ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
vechi sametas... man nesen bija dzimene... un nesiet kaudzi ar ziimuljiem... un MILZIIGU dzeeeseni ar uzraxtu: For your BIG mistakes...
![]() -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli!
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 16 2005, 13:33) man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli! ![]() ![]() Kad nopirkshu ziimuli - es ziimeeshu ar ziimuli... Vienk nepatiik kritika ka ar pilteni ir slikti... man tak vienk nav ziimulja... rebel - liels paldies... ![]() Esmu uztaisiijusi paariiti jaunu ziimeejumu... shoreiz centos arii kjermenjus... cik nu varu pagaidaam atlauties... jo zinu ka man tie nesanaak... vakaraa domaajams ielikshu... -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Peh, savas priekshrociibas un truukumi ir gan ziimuljiem, gan pildspalvaam. Ziimulju galvenaa priekshrociiba ir dzeeshanas vieglums, galvenais truukums - luushana. Pildspalvas galvenaa priekshrociiba - dzeeshanas gruutums (ja kljuudas gruuti izlabot, tad ljoti labi iemaacaas taas radiit peec iespeejas mazaak), galvenais truukums - tas pats.
Man, personiigi, pildspalva liekas ljoti labs ziimeeshanas instruments taapeec, ka tumsha konkreeta kraasa, nevis gaishiiga kaa ziimulim, taapeec ljoti labi var ziimeet ziimeejumus, kas sastaav tikai no kontuuraam. Toties ziimulis ir labs eenoshanai, ja grib ziimeet taada veida ziimeejumu. Taa kaa: atkariibaa no ziimeejuma veida un papildus faktoriem (piem., taa pati veelme iemaaciities ziimeet kaartiigi, nekljuudiigi) pildspalva var buut ljoti laba izveele kaa ziimeeshanas riiks. Un vispaar - lielaakaa dalja te attiecaties pret pildspalvu kaa pret apkaunojumu visai ziimeeshanai kaa maakslai, kaa procesam. Saprotami ir ieteikumi lietot ziimuljus, bet nevain jau ziimuli celt par vieniigo ziimeeshanas pamatriiku. Peh, man jaaiet guleet, i ku' bezjeedziigu postu var sacereet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 16:20) Peh, savas priekshrociibas un truukumi ir gan ziimuljiem, gan pildspalvaam. Ziimulju galvenaa priekshrociiba ir dzeeshanas vieglums, galvenais truukums - luushana. Pildspalvas galvenaa priekshrociiba - dzeeshanas gruutums (ja kljuudas gruuti izlabot, tad ljoti labi iemaacaas taas radiit peec iespeejas mazaak), galvenais truukums - tas pats. Man, personiigi, pildspalva liekas ljoti labs ziimeeshanas instruments taapeec, ka tumsha konkreeta kraasa, nevis gaishiiga kaa ziimulim, taapeec ljoti labi var ziimeet ziimeejumus, kas sastaav tikai no kontuuraam. Toties ziimulis ir labs eenoshanai, ja grib ziimeet taada veida ziimeejumu. Taa kaa: atkariibaa no ziimeejuma veida un papildus faktoriem (piem., taa pati veelme iemaaciities ziimeet kaartiigi, nekljuudiigi) pildspalva var buut ljoti laba izveele kaa ziimeeshanas riiks. Un vispaar - lielaakaa dalja te attiecaties pret pildspalvu kaa pret apkaunojumu visai ziimeeshanai kaa maakslai, kaa procesam. Saprotami ir ieteikumi lietot ziimuljus, bet nevain jau ziimuli celt par vieniigo ziimeeshanas pamatriiku. Peh, man jaaiet guleet, i ku' bezjeedziigu postu var sacereet... WoW... ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
Shodien ziimeetas divas bildiites... Ieveerteejiest - es ziimeeju arii kjermenjus!!! Shoreiz cerams bilzhu kvalitaate labaaka...
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Un veel apsolos riit nopirkt normalus ziimuljus un dzeeshgumiju... ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Heh
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 16 2005, 20:59) Heh ![]() ![]() baseboalbatboy - ja tev taa tiik vari iedomaaties ka vinjiem draud plikgalviiba... ![]() ![]() un ar to korektotu esmu visu sabojaajusi!!!!!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iesaku vispaar saakt ar anime bilzhu paarziimeeshanu. Pieradiisi, sanaaks daudz(daudz) labaakas bildes.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 22:14) Iesaku vispaar saakt ar anime bilzhu paarziimeeshanu. Pieradiisi, sanaaks daudz(daudz) labaakas bildes. peec savas pieredzes zinu ka man... khem... paarziimeeshana man sanaak shkjiiba greiza... ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 18:14) Iesaku vispaar saakt ar anime bilzhu paarziimeeshanu. Pieradiisi, sanaaks daudz(daudz) labaakas bildes. Jāā!Tā pārzīmēšana tiešām palīdz. ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
QUOTE Jāā!Tā pārzīmēšana tiešām palīdz. ![]() ![]() ![]() Oki... centiishos centiishos... *me pieraxta - vee vee vee, to4ka, howtodrawmanga, to4ka, KOM... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:36 |