IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ji = amatieris..., Saudzeejiet ar kritiku! ^^
Usagi
post Jun 16 2005, 10:06
Post #16

Unregistered

dry.gif Nu labi padodos, ziimee kaa Tu gribi, mees jau tikai gribam Tev ieteikt to labaako. sad.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Kagome
post Jun 16 2005, 10:10
Post #17

Fire Rose

Group: Chuunin
From: guarding Hell's gates

QUOTE(ReD_FoXy @ Jun 16 2005, 10:04)
Ja godiigi... man arii nemaz laadziigu ziimulju nav... slinkums pirkt... un arii labi ziimulji ir daargi...  rolleyes.gif
*

nav jau obligaati jaapeerk tie pashi labaakie ziimulji, bet normaali, ar kuriem viegli ziimeet, un kurus var viegli izdzeest sleep.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
xikes
post Jun 16 2005, 11:06
Post #18

Koushaku

Labi, es ar kaut ko veel piemetiishu pie shii chata.
un tomeer ar ziimuli ir eertaak .. kaa jau tika raxtiits, kluudas labot.
Nopeerc grafiitu ziimuli.. nav paaraak daargs ..kaut kur 0.50Ls Shis ziimulis nav jaasina, ja noluust, vai izteerejaas grafiits, to var vienkaarshi nomainiit. Pie tam 0.5 mm liinija (ko var dabuut peec vajadziibas veel tievaaku vai resnaaku) ir pietiekoshi shaura prieksh detalizeetiem ziimeejumiem.
wink.gif Try it!

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 11:08
Post #19

onibaba

From: Riga, Latvia.

vechi sametas... man nesen bija dzimene... un nesiet kaudzi ar ziimuljiem... un MILZIIGU dzeeeseni ar uzraxtu: For your BIG mistakes... biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
rebel
post Jun 16 2005, 12:33
Post #20

Shishaku

From: artifical life

man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli! happy.gif kompromiss tas saucaas.. biggrin.gif

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 12:35
Post #21

onibaba

QUOTE(rebel @ Jun 16 2005, 13:33)
man jaw shkjiet,ka ziimeejumi ir ok,jo ar pilchu ziimeet pawisam sawaadaak nekaa ar ziimuli - pati ziimeeju gan ar wienu,gan otru.. bet arii ar pildspalwu war radiit kko jauku,taa ka - turies wien pie sawa stila, Lapseen,tik lai uztreneetos un izmeegjinaatu paziimee kaadrejz arii ar ziimuli! happy.gif kompromiss tas saucaas.. biggrin.gif
*

Kad nopirkshu ziimuli - es ziimeeshu ar ziimuli... Vienk nepatiik kritika ka ar pilteni ir slikti... man tak vienk nav ziimulja...
rebel - liels paldies... wub.gif
Esmu uztaisiijusi paariiti jaunu ziimeejumu... shoreiz centos arii kjermenjus... cik nu varu pagaidaam atlauties... jo zinu ka man tie nesanaak... vakaraa domaajams ielikshu...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
edg
post Jun 16 2005, 15:20
Post #22

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Peh, savas priekshrociibas un truukumi ir gan ziimuljiem, gan pildspalvaam. Ziimulju galvenaa priekshrociiba ir dzeeshanas vieglums, galvenais truukums - luushana. Pildspalvas galvenaa priekshrociiba - dzeeshanas gruutums (ja kljuudas gruuti izlabot, tad ljoti labi iemaacaas taas radiit peec iespeejas mazaak), galvenais truukums - tas pats.

Man, personiigi, pildspalva liekas ljoti labs ziimeeshanas instruments taapeec, ka tumsha konkreeta kraasa, nevis gaishiiga kaa ziimulim, taapeec ljoti labi var ziimeet ziimeejumus, kas sastaav tikai no kontuuraam. Toties ziimulis ir labs eenoshanai, ja grib ziimeet taada veida ziimeejumu.

Taa kaa: atkariibaa no ziimeejuma veida un papildus faktoriem (piem., taa pati veelme iemaaciities ziimeet kaartiigi, nekljuudiigi) pildspalva var buut ljoti laba izveele kaa ziimeeshanas riiks.

Un vispaar - lielaakaa dalja te attiecaties pret pildspalvu kaa pret apkaunojumu visai ziimeeshanai kaa maakslai, kaa procesam. Saprotami ir ieteikumi lietot ziimuljus, bet nevain jau ziimuli celt par vieniigo ziimeeshanas pamatriiku.

Peh, man jaaiet guleet, i ku' bezjeedziigu postu var sacereet...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 15:30
Post #23

onibaba

QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 16:20)
Peh, savas priekshrociibas un truukumi ir gan ziimuljiem, gan pildspalvaam. Ziimulju galvenaa priekshrociiba ir dzeeshanas vieglums, galvenais truukums - luushana. Pildspalvas galvenaa priekshrociiba - dzeeshanas gruutums (ja kljuudas gruuti izlabot, tad ljoti labi iemaacaas taas radiit peec iespeejas mazaak), galvenais truukums - tas pats.

Man, personiigi, pildspalva liekas ljoti labs ziimeeshanas instruments taapeec, ka tumsha konkreeta kraasa, nevis gaishiiga kaa ziimulim, taapeec ljoti labi var ziimeet ziimeejumus, kas sastaav tikai no kontuuraam. Toties ziimulis ir labs eenoshanai, ja grib ziimeet taada veida ziimeejumu.

Taa kaa: atkariibaa no ziimeejuma veida un papildus faktoriem (piem., taa pati veelme iemaaciities ziimeet kaartiigi, nekljuudiigi) pildspalva var buut ljoti laba izveele kaa ziimeeshanas riiks.

Un vispaar - lielaakaa dalja te attiecaties pret pildspalvu kaa pret apkaunojumu visai ziimeeshanai kaa maakslai, kaa procesam. Saprotami ir ieteikumi lietot ziimuljus, bet nevain jau ziimuli celt par vieniigo ziimeeshanas pamatriiku.

Peh, man jaaiet guleet, i ku' bezjeedziigu postu var sacereet...
*

WoW... blink.gif Kameer izlasiiju... bet es tev piekriitu edg... un pietam es neesmu vainiiga ka man nav skanera un ka es varu savus darbus tikai noknipsset un fochukam nav tik laba kvalitaate kaa es veeleetos... bet es to fotoaparaatu nepirku bet gan mani vecaaki... es nevareeju iekorekteet ko lai vinji peerk... ir kkaa jaasadziivo ar to kas ir... un vel apvainot mani itkaa es pie ta esmu vainiiga... pff... GOMEN...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 18:44
Post #24

onibaba

Shodien ziimeetas divas bildiites... Ieveerteejiest - es ziimeeju arii kjermenjus!!! Shoreiz cerams bilzhu kvalitaate labaaka... dry.gif Es lietoju korektoru - taa shoreiz mana milziigaakaa kljuuda... Apsolos vairs vispaar vinju nelietot ziimeejot... dry.gif

image

image

P.S. Un veel apsolos riit nopirkt normalus ziimuljus un dzeeshgumiju... dry.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 16 2005, 19:59
Post #25

Hakushaku

Heh dry.gif beidzot tew daleca ka ar to dzēšanu ir kā ir...bet pleci tādi ka kautkādam ģenerālim un galvas bez pierēm tādas plakanas mati arī tā tākā pa maz.bet nu labi ''tavs stils''es neko nevaru iebilst dry.gif

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 20:09
Post #26

onibaba

QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 16 2005, 20:59)
Heh dry.gif beidzot tew daleca ka ar to dzēšanu ir kā ir...bet pleci tādi ka kautkādam ģenerālim un galvas bez pierēm tādas plakanas mati arī tā tākā pa maz.bet nu labi ''tavs stils''es neko nevaru iebilst dry.gif
*

baseboalbatboy - ja tev taa tiik vari iedomaaties ka vinjiem draud plikgalviiba... dry.gif saproti mani pareizi - kas par daudz tas par skaadi... tas manupraat attiecas arii uz matiem... dry.gif
un ar to korektotu esmu visu sabojaajusi!!!!!!! sad.gif unsure.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
edg
post Jun 16 2005, 21:14
Post #27

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Iesaku vispaar saakt ar anime bilzhu paarziimeeshanu. Pieradiisi, sanaaks daudz(daudz) labaakas bildes.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 21:17
Post #28

onibaba

QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 22:14)
Iesaku vispaar saakt ar anime bilzhu paarziimeeshanu. Pieradiisi, sanaaks daudz(daudz) labaakas bildes.
*

peec savas pieredzes zinu ka man... khem... paarziimeeshana man sanaak shkjiiba greiza... dry.gif bet maybe ir veerts meegjinaat... buus jaapaluudz za4peedinjai kaada manga... ja vareeshu pie kaadas tikt - buushu super laimiiga...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 16 2005, 23:41
Post #29

Hakushaku

QUOTE(edg @ Jun 16 2005, 18:14)
*

Jāā!Tā pārzīmēšana tiešām palīdz. smile.gif Vēl ļoti labi palīdz tie zīmēšanas tutoriali( piem. www.howtodrawmanga.com ) apskaties to kas tur pateiksts un uzzīmēts tik atliek iegaumēt un zināt galveno un tad jau tā lieta aizies.Piemēram man tie visi knifi baigi palīdzēja man vienā pēdējā zimējumā(kurš nav noskenēts) tur pat pilnīgi liekas ka no tiem apģērbu tutorialiem viss ir pārzīmēts..bet laba manta!Try it! wink.gif smile.gif

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jun 16 2005, 23:53
Post #30

onibaba

Jāā!Tā pārzīmēšana tiešām palīdz. smile.gif Vēl ļoti labi palīdz tie zīmēšanas tutoriali( piem. www.howtodrawmanga.com ) apskaties to kas tur pateiksts un uzzīmēts tik atliek iegaumēt un zināt galveno un tad jau tā lieta aizies.Piemēram man tie visi knifi baigi palīdzēja man vienā pēdējā zimējumā(kurš nav noskenēts) tur pat pilnīgi liekas ka no tiem apģērbu tutorialiem viss ir pārzīmēts..bet laba manta!Try it! wink.gif  smile.gif
*

Oki... centiishos centiishos... *me pieraxta - vee vee vee, to4ka, howtodrawmanga, to4ka, KOM... laugh.gif rolleyes.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post

20 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20 July 2025 - 05:29