![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 13:36) QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 13:21) fishkas es speelju kada 2. 3. klasei laikam.. bet lielāks krutums tolaik bij spelet uz ko noderigaku.. pidspalvam, zimuljem ![]() ![]() tagad jau kur tie laiki.. nu tad beidzot mes varam nonakt pie secinajuma ka katram laikam bija savas izklaides un aizrausanas. bija jau ar YO-YO un vel daudz kas cits pat neatceros kas. |
Zuzix |
![]() ![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 15:16) jaa pareiz.. yoyo bij modee kaadreiz. man kaadi 7 vinji sapliisa.. viens par otru krutaaki. bet tad kad paradijas pirmie krutie siichi kuriem majaa bij I pentiums tad to vien darija kaa gta pirmo speeleeja, deemo protams.. atkaribas visadas ir bijushas.. bet anime ir viena no debilakajaam, tur nu nav shaubu! ![]() Wai wari paskaidrot sawu wiedokli? Kāpēc Tawuprāt "anime ir viena no debilakajaam" atkarībām? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
5. min?
Man līdzīgs gadījums kā reniestai, tikai man anime jau patīk kādus 10, 11 gadus. Senāk, kaut kad 4 gadu vecumā ieraudzīju pa pro sieben Sailarmoon un sapratu, ka tas ir vislabākais ko biju redzējusi, es tad pat nezināju kas ir anime, nesapratu vārdus, ko chari teica, bet mani tas aizrāva. Tad pēc dažiem gadiem ieraudzīju Pokemonus un kļuvu par Hiperfanu. Tad kādu laiku skatījos "Inajašu" (baigais tulkojums) pa pro sieben un tad man nopirka datoru. Un pieslēdza internetu. No visas sirds varu pateikt paldies Kagomei un Usagi, kuras man parādija DC++. -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><...
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Nov 5 2005, 15:55) Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><... Piekrītu, manuprāt tas nozīmē, ka cilvēks pats nezin ko runā. Bet ir izņēmumi, kas attiecināmi uz dziļām jūtām. tomēr šis nav izņēmums. Man liekas, ka vajadzētu dot warnus par nepamatotu atbildi. Jo bieži sanāk šādi dialogi: -Man nepatīk -Kapēc -Tapēc ka viņai deuns liels lai gan varēja arī -man nepatīk, tapēc ka viņai deguns liels. Izpaliek divi posti, kas ir lieki. -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 15:44) Nē, davaj iedziļināsimies gan. Nespēja pamatos savu viedokli ja? Bez tam, kāda velna pēc tu te sēdi, ja jau tas ir tik slikti? Pārākais izglītotājs jūties, vai arī tevi tā apbižo, ka jūties par savas taisnības aizstāvi (tikai neta plašumos)? |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 14:16) Tad to pašu var pateikt par Holivudas filmām, jo tās ir diezgan līdzīgas ar anime, un par visu pārējo, ko rāda pa TV, jā? (Anime ir video materiāls tāpat kā visi citi video) Ja vispārināt, tad var teikt, visdebīlākā atkarība ir skatīties TV... vai datoru. hmmm.... Ja tu skaties ziņas katru dienu, tad tev arī ir šī paša debīla atkarība.... Un tikai nesaki, ka ziņās rāda kaut ko jēdzīgu. Anime noteikti ir jēdzīgāka lieta. Bet smēķēšana un alkohols ir nāvējošākas un pretīgākas (mokošākas) atkarības. ![]() Visbriesmīgāka atkarība tomēr ir no narkotikām. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nē nu ja nevari jēdzīgi pamatot, tad nav ko pukstēt bezjēgā. Ej vien skaties savas ūberamerikāņu filmas ar ekstraoriģinālo sižetu.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
manuprāt visbiistamaakaa atkariiba ir no narkotikaam. riebiiga atkariiba ir arii seedeeshana speelju zaalees, lai gan es to vairaak uzskatu par slimiibu driizaak. atkariiba no interneta ir iislaiciiga taaopeec diezcik biistama nav. pashai atkariiibas nekaadu nopietnu atkariibu nav.
ps. par ieprieksheejo postu vajadzeetu iedot direktoram warn. ar to smaidinju nekas informatiivs vai interesants netika pateikts. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
nu anime nav atkariba, taa ir aizraushanaas, kas daziem leikas kas vairaak, driiz vien, kad buusiet redzeejushi vairaak, anime liksies vienkaarsh izklaides veids, bez kura var iztikt.
Vispar skatoties anime var sevi izgliitot un uzzinaat daudz jaunu, neparastu lietu. well, buutu admins es banotu direktoru, nezinu man personiigi lekas, ka vinjsh ir savaacis visus 10 warnus. Pat ja nav, vinjsh ir nopietns otaku.lv miera trauceeklis. |
direktors |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
QUOTE Warned by Notes lastguru Warned on Today, 16:42 Added to warn level QUOTE neiedziļināsimies sīkumos, bet tā nu tas ir.. savs viedoklis IR jaapamato, un beidz spamot! lastguru Warned on Today, 16:30 Added to warn level QUOTE ko tu dirs par maskavu, ja tur neesi bijis/usi kas par lamavaardiem forumaa? pie tam tu nevari zinaat vai vinjsh ir bijis maskavaa vai nee. lastguru Warned on Oct 28 2005, 23:27 Added to warn level QUOTE mīkstais! laugh.gif shutka. spams Andromens Warned on Oct 25 2005, 22:31 Added to warn level dubultposts This post has been edited by direktors: Nov 5 2005, 23:23 |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 02:38) jums neliekas, ka anime ir lielākais bullshits ko viens šķībacainais aiz bezdarba un nodzeršanās var izveidot, lai jums mazajiem, puņķainajiem un garīgajem kropļiem būtu par ko fanot.. ? debil. (admini sorr nevareju notureeties ![]() QUOTE(Hikaru @ Nov 5 2005, 15:21) QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 14:16) Tad to pašu var pateikt par Holivudas filmām, jo tās ir diezgan līdzīgas ar anime, un par visu pārējo, ko rāda pa TV, jā? (Anime ir video materiāls tāpat kā visi citi video) Ja vispārināt, tad var teikt, visdebīlākā atkarība ir skatīties TV... vai datoru. hmmm.... Ja tu skaties ziņas katru dienu, tad tev arī ir šī paša debīla atkarība.... Un tikai nesaki, ka ziņās rāda kaut ko jēdzīgu. Anime noteikti ir jēdzīgāka lieta. Bet smēķēšana un alkohols ir nāvējošākas un pretīgākas (mokošākas) atkarības. ![]() Piekriitu!!! QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 22:13) nu anime nav atkariba, taa ir aizraushanaas, kas daziem leikas kas vairaak, driiz vien, kad buusiet redzeejushi vairaak, anime liksies vienkaarsh izklaides veids, bez kura var iztikt. Vispar skatoties anime var sevi izgliitot un uzzinaat daudz jaunu, neparastu lietu. Manas domas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mana draudzene saka, ka esmu apseesta ar anime un Japaanu.
Neeee! Vinja vnk nav redzeejusi taadus, kas ir TIESHAAM apseesti. Bet vairaak par teemu- var tomeer kljuut atkariigs no anime, jo... taadi cilveeki ir! Un man arii visbiistamaakaa atkariiba skjiet narkotikas, jo tas ir SHAUSMIIGI, bet visi, kas lieto atkal domaa, ka tas nemaz nav tik shausmiigi... Ai nu katraa zinjaa- veelviens bezjeedziigs posts no Missy, bet buus jaw labi. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 22:33) tev par sho pienakas warning! jeb varbut man ari aiz katra sava posta kas varetu izsaukt kados varenaakos memberos negativas emocijas , japieliek apaksaa - sorr admini.. !! ![]() ![]() tas bija taa veerts.... censored by lastguru This post has been edited by lastguru: Nov 6 2005, 02:45 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tad jaw labaak offtopicot un spamot, direktor? Ja kaadu offtopic uztaisa, tad arii pienaaciigi atvainojaas. Nevajag visu laiku spamot, tad nebuus peec katra posta kkas jaaliek!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 07:01 |