![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
And Tsukino is Back!!!!!!!
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
light angel eve |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 30-July 05 From: puerto rico ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
light angel eve |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 30-July 05 From: puerto rico ![]() |
more angels ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() ![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
kazeminarocloud |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 134 Joined: 26-October 05 From: Sonoke castle ![]() |
QUOTE(AnGeL_LoVe @ Oct 13 2005, 02:03) QUOTE(Tsukino @ Oct 12 2005, 21:06) well then u're just like me ![]() ![]() ![]() ![]() i know these pics have been posted here before, but i can't help it, i like them a lot ^^. yea but do they draw theis pictures of just find and post them here? ![]() -------------------- Dark Wind
Ode wa bishonen desu ne?................kaze-sama..Es esmu demonu karaļvalsts vējš, kurš sauc gaismas eņģeļus |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
no i don't draw... i don't know how to draw
![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
Dragons_tear |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 4-November 05 From: Niitaure ![]() |
Angel Love smukas pirmaas 3 biudiites...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ~BoyS LiE SaD GirlS CrY~
(\_/) ( `.') This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
QUOTE(Dragons_tear @ Nov 8 2005, 18:37) Angel Love smukas pirmaas 3 biudiites... ![]() ![]() ![]() ![]() cloud you please say it in english.... I don't understand latvian ![]() here some pics ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
kazeminarocloud |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 134 Joined: 26-October 05 From: Sonoke castle ![]() |
QUOTE(AnGeL_LoVe @ Nov 2 2005, 03:02) no i don't draw... i don't know how to draw ![]() ![]() Oh ![]() ![]() -------------------- Dark Wind
Ode wa bishonen desu ne?................kaze-sama..Es esmu demonu karaļvalsts vējš, kurš sauc gaismas eņģeļus |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 07:46 |