![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hmm.. Gribētu dabūt necenzētu, bet subotu Shoya -Virgin Night-, tad vēl gribētu jaunu sezonu Serial Experiments Lain, par ko vien atliek sapņot. Un nebūtu slikti arī ja paturpinātu Yokohama Kaidashi Kikou, pietiktu ar kādu seriālu 12 sēriju garumā.
Un vēlos lai beidzot kaut ko labu un skatāmu ieliek jaunajā sezonā. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tik sen nekas nav redzēts, taču ja papūlējās un saprindzina smadzenes, tad nāk prātā, ka kautkad ļoti, tik ļoti girbējās, lai Allichino būtu ekranizācija.
Un arī tāda lieta kā "1999 nen[..]" būtu ekranizēta vienkārši kolosāli. Vispār ir tik ļoti daudz talantīgu mangaku, ar tik skaistiem zīmēšanas stiliem, bet TV lielākoties ir pēc štampēta parauga, kas jau labi apnicis. Atcerējos vēl, ļoti gribējās Wolf's Rain OVu, vienkārši dvēseles mieram, ka beidzēs tomēr viss labi. -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
oii, droshvien, ka dabuut taadu pashu sword'u kaa Kurosaki Ichigo ;P
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Berserk turpinaajumu, kaa mangaa.
vispaa daudzas kas te piemineetas gribeetos veel un veel skatiities -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
gribeetos Fruits basket turpinaajumu un dziivu Yuki *sliena*!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Gribētos Dragonball turpinājumu kuru rakstītu pats īstais autors Akira Toriyami!
![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Šobrīd? Alu
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:22) shito es arii gribu, ljoti ljoti. Ljoti. LJOTI. Gribu Death Note animi. Gribu Loveless turpinaajumu. Kuraa besiigaa mieteeniite un skolotaaaja MIRST. Beck`aa vareetu buut drusku vairaak beigaas par US tuuri. Gribu, lai Naruto beigtos filleri!!! Gribu, lai shitam datoram garumziimes buutu uz Alt, citaadi es visu laiku chakareejos. GRIBU DAUDZ NAUDAS. Wah, daudz es gribu. Но хочется перехочется перетерпится. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
chibi: negribi buut garaaka? ;>
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 17 2006, 11:25) Gribu, lai shitam datoram garumziimes buutu uz Alt, citaadi es visu laiku chakareejos. GRIBU DAUDZ NAUDAS. Wah, daudz es gribu. Но хочется перехочется перетерпится. A man taa ira ![]() Un gribu dvd/rw lai vareet ierakstiit animes un lai nedzeestu taas aaraa!!! -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Balsi. Atdodiet manu balsi, goddamnit!
Laiku. Ar 24 stundaam ir par maz. Vaig veel vismaz 2 vai 3 stundas. Buttu vispaar labi ka buutu 36 stundas diennaktii. Tokiju Latvijaa. Atrodiet taksh kaadu vietinju, izcirtiet mezhu un noseediniet tur kaut vai pusi no Tokijas!! Nu labi nebuusim egoisti - 1/4... Luudzu? -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 17 2006, 17:12) Balsi. Atdodiet manu balsi, goddamnit! Laiku. Ar 24 stundaam ir par maz. Vaig veel vismaz 2 vai 3 stundas. Buttu vispaar labi ka buutu 36 stundas diennaktii. Tokiju Latvijaa. Atrodiet taksh kaadu vietinju, izcirtiet mezhu un noseediniet tur kaut vai pusi no Tokijas!! Nu labi nebuusim egoisti - 1/4... Luudzu? Ljaunaa! kaa tad ar meziem? kaa ar dabu? kaa ar dziivniekiem? kaa ar LAPSAAM??? ![]() ![]() Viss par sodu, neatguusi balsi veel kaadu laiku ![]() man vajag bungas, shaadas bungas (mosh kaads veelas nosponsoreet? ![]() ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tu uz tadam macesi spelet, SUD??
*ahem* Gravitation... daudz Gravitation ![]() (bet ja nopietni tad.................gackt... *pasiekalojas* -gribu atpakalj savu roza basgjitaru; -gribu neon rozaa lateksa korseti uz Sturm; -gribu dabuut Gackt - Redemption tabus -gribu smuku japaanju puisiiti, kkaadu Gackt kospleijeri kautvai ![]() ...............gackt.................. ..........gackt............ gackt------- ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hrm. ja nav ielauziens .. shajaa threadaa no veeleeshanaam aprakstiit subsetu, kas tomeer vairaak saistiits ar animi/mangu/j-*. arigato.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 17 2006, 11:25) Gribu Death Note animi. xDDDD ES ar baigi gribuuu aaaa..... ka ari, lai CLAMP uztaisiitu Wish animi, a to tikai manga ir un viss =( (nu vel ir animee klips, bet tas neskaitaas^^) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 07:50 |