![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Netaa daudz ko var atrast , atradu vienu anomaaliju saiti, es tie6aam ticu ka tie nav safabriceejumi, jo fotograafijas ir paaraak vecas lai tanii laikaa taas vareetu paarveidot nemanot peedas.
te viens staasts ja interesees lik6u veel ![]() ![]() negribeejaas kopeet taapeec linku ieliku ... Spaceman Shadow men Dieva deelj sakiet ka tie ir safabriceejumi ![]() ![]() Alien face on off tv -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas peedeejais ir gaismu speele, visticamaak refrakcija no loga.
Videejais man riktiigi izskatiijaas peec photoshopa izdariibaam. Un pirmais man uzdzina zosaadu ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
1. Normaals, normaals...
2. Tas jau izskatiijaas bailiigi... 3. A varbuut vienkaarshi bilde uzliimeeta.. Sigfa, ja jau taa buutu reflekcija no loga, tad jau sanaak, ka tas marsieties aiz loga staaveeja...(veel baisaak...) -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol, tu mani nesaprati. Es jau teicu, ka gaismu speele- taatad gaisma skreinot cauri logam izlokaas pietiekami lai izveidu shaadu atspiidumu uz tv (kas ir tikai iespeejams, ja tv ir izsleegts) + veel pats TV stikls ir izliekts, kas sho iespeeju padara veel iespeejamaaku.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Ņjāāā... katrs izklaidējas kā māk...
![]() Interesanti... vai kāds fočēs savu sīci tā, lai kadrā ielien arī izslēgtais televizors... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
kaads X-Men 2 ir redzeejis(tiek piemineets sakaraa ar Shadow man bildi)....?aizdomiigi liidziigi..
-------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Riktīgas blēņas!
![]() Es tam neticēšu tik ilgi, kamēr man piemājas dārziņā nolaidīsies citplanētiešu kosmosa kuģis! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 10 2005, 12:35) Riktīgas blēņas! I nenolaidiisies... labība jāaudzē... un nevis piemājas dārziņā, bet tādu riktīgu labības lauku... citādāk kartupeļos nesmuki "apļi" sanāk... ![]() Es tam neticēšu tik ilgi, kamēr man piemājas dārziņā nolaidīsies citplanētiešu kosmosa kuģis! ![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nebūt jau slikti kādreiz redzēt, kā tie "apļi" rodas...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sigfa |
![]()
|
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Par trsho (sveshais tv) - man domaaat tas ir atspiidums no zibspuldzes + izgaismotaa istaba...
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Un pēc kāda laika klāt tiek pievienots teksts tipa "Oh, sorry. I looked in a TV program and realised that on the same time I took this picture, they were broadcasting film called "Me and my friend from outter world". I believe this is that other guy from outter world... Sorry" To es par to alien feisu.
|
Kikumi |
![]()
|
Nu, kā tad savādāk? Visi to pamana par vēlu...
-------------------- Go and die, please.
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Peru tuksnesis - Nazcas liinijas
Kosmonauts ![]() Kolibrii ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Un es ta neicu anomalijam.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:09 |