![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es pumpeeju failu [ANBU-AonE]_Naruto_01_25. Tas ir pats .torrent . Tagad, kad pirmaas 2 seerijas jau ir pabeigushas pumpeeties (visas veel nav), nevienu no taam nevar apskatiit. Visi playeri kurus novilku, saka ka nevar atveert, vai nepareizs formaats...Kaads var te mazliet izpaliidzeet?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
LOL. ja velc veselu paku, tad tu vinjas nevareesi nolasiit, kameer nebuusi novilcis visu paku.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 11:52) Es pumpeeju failu [ANBU-AonE]_Naruto_01_25. Tas ir pats .torrent . Tagad, kad pirmaas 2 seerijas jau ir pabeigushas pumpeeties (visas veel nav), nevienu no taam nevar apskatiit. Visi playeri kurus novilku, saka ka nevar atveert, vai nepareizs formaats...Kaads var te mazliet izpaliidzeet? Kādu softu torrentiem tu lieto? Ja pareizi atceros, tad piemēram bittorrentam failus nevarēja attaisīt vaļā kāmēr viss nav nokačājies... savukārt Azureusam varēja...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bittornado settingos var uzlikt attieciigo lietu.
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ieteiktu BitComet. Viens no populārākajiem bittorent klientiem. Pats pagaidām neko labāku neesmu manījis.
|
Sigfa |
![]()
|
populaars vinjsh ir, bet man nepavisam nepatiik tas kaa vinjsh sadala failu kachaashanu- baigi neefektiivi.
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kā tad viņš sadala? Ne tā kā visi? Pietam dažreiz ir tīri noderīgi, ka sākumā vari izvēlēties, kurus failus tieši no torrenta vēlies.
|
Sigfa |
![]()
|
Jaa, bet atsevishkjus failus vinjsh velk ljoti neorganizeeti, neizveerteejot katra peera aatrumu, bet dodot vinjiem viesiem vienaadu klasteru skaitu ko vilkt- tas pats ar RevConnect, bet tur vinjsh to dara daudz lielaakaa meerogaa, taakaa tas tik ljoti neietekmee rezultaatu.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man pasham ir BitTornado. Ko tur vaidzeeja izdariit...?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
ej preferences apskaties. Ja nemaldos zem advanced bija file locking mode vai kas taads.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 02:27 |