![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
UPDATE 2006: Visus manus AMV var novilkt ŠEIT
Uzlikšu savus klipiņus. Varbūt kādam patiks? ![]() Dragon Ball Z Movie 2 - Fly High (Ayumi Hamasaki) Mans otrais AMV, kuru uztaisīju pirms 3 gadiem vēl ar vecu savu Intro pieliktu klāt. Pēc 3 gadu pārtraukuma, atsāku taisīt AMV un tikko uztaisīju savu trešo klipu. Vandread - Invoke (T.M Revolution) This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:45 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Uztaisīju vienu ļoti parastu AMV... varbūt kāds, ja nav ko citu būs darīt, gribēs uzmest aci... vai divas:
Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution).avi - tāds vairāk bez actiona kaut ko uztaisīju. Vēl es biju kaut kad uztaisījis: Excel Saga - Emergency Food Supply.avi - mūzika liksies pazīstama. (To izmantoja Spiderman reklāmā) Senos laikos biju uztaisījis: Dragon Ball Z - Can't Fight The Moonlight.avi Nothing special... Tikai varbūt uz vāja datora varētu bremzēt... This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:46 |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Giii XD forša man ta joprojam uz datora ir palikusi no tas reizes kad tu man devi to amv kaudzi ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
WOW!!! Es tiko noskatijos Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution)
Un varu teikt ka taa ir patiešam laba amv, ienkarši super.... ![]() ![]() ![]() Iztaisi vienu amv par X hihihihihiihihi........ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja jus gribat normalus AMW tad griezieties pie NUINA esu redzejis paris un teiksu tiri normali.
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(Janus @ Sep 2 2005, 10:32) Heh.... ja jus gribat super AMV tad paskataties "Naruto - Whisper of the Beast" utml., kuri tika taisīti vairākus mēnešus. Internetā tādus var atrast. QUOTE(-Kai- @ Sep 1 2005, 21:24) WOW!!! Es tiko noskatijos Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution) Un varu teikt ka taa ir patiešam laba amv, ienkarši super.... ![]() ![]() ![]() Iztaisi vienu amv par X hihihihihiihihi........ Wow!! pat kādam super patika. ![]() Jā! Inuyashu protams vajag kačāt! ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Šis ir labs AMV. Manuprāt, labākie AMV (visos ir izmantota viena anime - NGE):
i love you i hate you Reminiscence I hate Everything About You (Evangelion) Closer to God 2: Even Closer |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
man ar reiz bija savs AMV, bet hdd formatēšanas laikā tika izdzēsts gatavais un palika 1/3 no taa, kas bija saglabāta uz cita cietā. Varbūt kāds ir novilcis no manis kādā hubā?
Spriggan - Papa Roach (not listening) |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Noskatījos AMW par inuyashu, lieliski! Viens no labākajiem AMW ko esmu redzējusi
P.S. No kurienes tu novilki Inuyashu, ļoti laba kvalitāte. -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
|
Kaoru |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 17-September 05 From: Rīga ![]() |
Man visi radas, ka ir expired
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Exel Saga-the best!
Un Kaoru... es tevi apsveicu- TU esi 2000 otaku users par laimi vailseets....... oh.... laikam vajadzeeja jaunu topicu taisiit....... crap. -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kaoru |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 17-September 05 From: Rīga ![]() |
..buu..
Ko noziimee valiseets? This post has been edited by Kaoru: Apr 9 2007, 17:31 |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Vailideets. Noziimee ka tu ar savu e-pastu uzklikshkjinaaji uz linka, kas aktivizeeja tavu profilu. "Ieva"? Ieva Tautiete?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kaoru |
![]()
|
Yup, taa pati.
This post has been edited by Kaoru: Apr 9 2007, 17:32 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:29 |