![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zinu, ka esmu atpalicis no dzīves, bet ir tāda Raimonda Paula dziesma "Dāvāja Māriņa meitiņai mūžiņu", kas ir tulkota japāniski. Vai te kādam gadījumā nav zināmi dziesmas japāniskie vārdi (kaut nosaukums) vai, vēl labāk, ir kāds digitāls dziesmas ieraksts?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nezinu gan tik zinu ka viena Paula dziesma Japāna bija mega hits dēļ kuras vinš pat uz japānu brauca kur viņu baigi silti uzņēma
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu vispaar jau nebuutu gruuti noticeet, ka tieshi shii, jo vinja krieviskotaa variantaa bija mega-hits visaa psrs un vispaar taa dziesma pati par sevi bija mega hits...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dark ruin |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 74 Joined: 7-March 04 ![]() |
Redzeju tikai tadu lietu, tas var dabut originalaa:
Millions of Roses - Keiko McNamara (jazz pianist) Millions of Roses was recorded at Riga radio in April 1999. It is produced by Tsutomu Sakakibara and Keiko McNamara with Ivars Ginters as co-producer. The songs are mixed by Ingemar Åsén. Songs on the album are: 1. What is this thing called love play! 2. My shining hour 3. I'm beginning to see the light 4. In a sentimental mode play! 5. Millions of roses play! 6. I should care 7. How long has this been going on 8. Autumn leaves play! 9. Just in time play! 10. Time after time 11. Billie's bounce 12. Latvian folksong (with Antra & Valija http://www.keikomcnamara.com/index.html -------------------- We Burn And Screamed Inside
We Burn And Screamed In Hell /Death In June/ |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Diemžēl es tikai Millions of Roses esu japāniski dzirdējusi.........
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ahem.... A vai kāds ir dzirdējis šādu dziesmu...? (Pats galvenais ir dziesmas pēdējā minūte.)
![]() ...vai arī šādas mūzikas izmantošanu animē? ![]() |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Taa pirmaa gabala beigas atgaadina padomju sarkanaas armijas medmaasas dziedaajumu.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ak, vai! Prātā nāk pionieru nometne, klausoties pirmo dziesmu...
![]() Nu, un otra ir vienkārši vāks! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 00:37 |