IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls BIMINI
Roze
post Mar 18 2004, 20:15
Post #1

Hakushaku

Group: Kage

http://www.bimini.lv/

Otrais Ikgadējais Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls "BIMINI" notiks no 2004. gada 1. līdz 4.aprīlim Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Līdzās tādiem kinofestivāliem kā "Arsenāls", "Lielais Kristaps" un "Baltijas pērle", un tāpat kā bērnu kinofestivāls "Kino Oga", animācijas festivāls "Bimini" saņēmis ikgadēja festivāla statusu, un šobrīd ir vienīgais tāda veida festivāls Latvijā. Animācija ir māksla, kas ir vienlīdz interesanta dažādām vecuma un sociālajām grupām. Festivāla ietvaros notiek ikgadēja pasaules labāko animācijas filmu skate
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob_X
post Mar 18 2004, 20:35
Post #2

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

Tas taksh nav anime, ne ?
+Quote Post
Roze
post Mar 18 2004, 20:42
Post #3

Hakushaku

Nee bet paaris japaanju animacijas ir

http://www.bimini.lv/index-lat.php?p=5&pp=2&id=25
http://www.bimini.lv/index-lat.php?p=5&pp=2&id=28
+Quote Post
TheBadEdd
post Mar 18 2004, 21:54
Post #4

The One

From: Latvia

Peec skriniem spriezot tam nav ne mazaaka sakara ar anime! sad.gif

--------------------
image
+Quote Post
volzha
post Mar 18 2004, 22:27
Post #5

Danshaku

From: Latvia, Riga

Nu es teiktu muļķiki būs priekš tiem super gudrajiem kritiķiem, vai arī bērniem ar vecmāmuļām.

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
arteck
post Mar 18 2004, 22:57
Post #6

Unregistered

QUOTE (volzha @ Mar 18 2004, 09:27 PM)
Nu es teiktu muļķiki būs priekš tiem super gudrajiem kritiķiem, vai arī bērniem ar vecmāmuļām.

Ai... Es nevaru saprast. Nu nevaru. Anime jums ir debesīs, bet cita veida animācija nepatīk. Vienkārši nesaprotu. Pats noteikti mēģināšu tikt uz lielāko daļu no tām lietām, ko tur rādīs.
+Quote Post
Seto
post Mar 19 2004, 11:05
Post #7

Danshaku

From: Riga

nu tieshaam peec skriiniem spriezhot -baigie murgi -man shitaada tipa multenes nepatiik! rolleyes.gif

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
volzha
post Mar 19 2004, 11:05
Post #8

Danshaku

From: Latvia, Riga

Tagad pasēdēju un padomāju ka nesen skatītā tā multene ko rādija kinīti (nu par tām 3 vecenēm un vēl ko no parīzes vai no kādas citas vietaa), es to 1.20 h man pagāja kā 20 min laikam bija ļoti interesanta smile.gif.

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
zenofex
post Mar 19 2004, 11:45
Post #9

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Patiesiibaa jau taas paaris pilnmetraazas filmas varbuut buutu veerts noskatiities, tikai vinjas ir riita programmaa... Bet ja sestdien un sveetdien vinjas buus tad jau ok. Uz to pieugusho filminjaam kaut kaa nevelk iet, bet ja kaads pierunaas, varbuut aizieshu ar'.

Katraa zinjaa zheel ka Mijazaki vai kas cits no japaanas pilmnetraazhas anime filmaam nefiguree...

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Roze
post Mar 19 2004, 14:18
Post #10

Hakushaku

Japaanji ir aarpus konkurences ar savu nozari kam ik gadu ir vaajpraatiigs apgrozijums naudas izteiksmee smile.gif

Preteeji ja nu gadaas taapat kaa shogad Oskaraa njem un viena filma savaac 11 viirinjus =]
+Quote Post
edg
post Mar 20 2004, 01:43
Post #11

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Bac, es esmu neglaabjams multiplikaacijas fanaats, nekaadaa gadiijumaa shito nelaidiishu garaam!!!
Nu tikai jaasaak lielo pikji kraat...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Pikis
post Apr 1 2004, 09:42
Post #12

Danshaku

Man tikai viena lieta traucee ka latviesu animaacijaa nav nekaa taada kasa vareetu aizraut, tur ir par tautas dziespinaam un vel par visvisaadaam stuulbaam lietaam mad.gif , bet kur ir taas lietas kur atklaatu kaadas mistiskas litas, dziives patiesiibu vai arii kautko tamliidziigu un nevis paraadiit to cur kautkaadie stilizeetiem dziivnieku formaam, bet kur buut reeelaa latviesu stilaa taisiitas cililveeku teeli vai arii kautkaadas paraadibas. Un protams prieks taa ir vaidziigs konkreets latviesu anime stiils kura pagaidaam nav. Varbuut naakotnee kaadam anime maaksliniekam iesausies praataa ka vajag arii latvijaa reaalu anime stilu, nu vo tagat punkts . smile.gif
+Quote Post
standby
post Apr 1 2004, 10:25
Post #13

Samurai

Latvieshiem neesot normalas multenes huh.gif

mad.gif

Nu gan manuprat ir noshauts greizi. Okai, katram jau savs priekshstats par lietam un es ari neesmu tik daudz informeta, un tomer man shkjiet, ka pie mums animacijaa kaut kas notiek. Pashiem vai kopa ar arzemju kolegjiem: Kiriku un burve, tas pats Randinsh Belevila, Ness un Nesija (ekologjiskas problemas, dzives patiesiba cik uziet). Manuprat mums pat ir vairakas animacijas studijas.

Un vispar blink.gif

Varbut kads zin vairak? Nu neticas man ka neko pie mums neziimee.
+Quote Post
arteck
post Apr 1 2004, 15:24
Post #14

Unregistered

Katrā gadījumā Pikis šoreiz galīgi greizi nošāva. Pat tajās dzīvnieciņu un pasaciņu multenēs ir sava fiška. Gribas jau rakstīt uzbraucoši, bet nu vienkārši tās fiškas ir pašam jāizloba. Nekas uz sitienu prātā nenāk kā piemērs. bet jau pieminētā Ness un Nesija ir pat ļoti nopietns gabals.

Tā kā Piki turi acis un ausis vaļā un kustini pelēkās šūnas wink.gif
+Quote Post
Pikis
post Apr 2 2004, 01:29
Post #15

Danshaku

Taas visas latviesu animaacijas kuras juus nosaucaat esmu redzeejis, bet jums ir jaatdzist ka zimejumi tur ir beerniskiigi (iznemot Randinsh Belevila) un es ticu ka muuseejie speej vairaak izspies jo to pieraada protams Randinsh Belevila.
Runaajot par jeegu, nu jaa laikam izteicos neapdomiigi ja taa padoma tad protams kurs gan taisiitu anime bezjeedziigi.
Bet pieminot Ness un Nesija mans uzskats par tiem ziimeejumiem ir saads-novienkaarsot cik vien iespeejams, jo deguns kaa kartupelis(tikai neapvainojaties personiskais veerteejums) acis-nezinu citus vaardus kaa vienkaarsas,kermeni kaa jau kermeni neko iipasi neizcelot.

P.S tas protams nenoziimee ka es skatos Latviesu anime ar riebumu jo taa patiesaam nav smile.gif , isteniibaa es atbalsu Latviesu anime to kaa vareedams, jo esmu patriots un man patiik latviesu darbi, tikai kaa vienmeer ir (bet),bet man nepatiik kaadaa vini ziimesanas stilaa to dara. sad.gif
+Quote Post

4 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 21:20