![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
http://www.bimini.lv/
Otrais Ikgadējais Starptautiskais Animācijas filmu Festivāls "BIMINI" notiks no 2004. gada 1. līdz 4.aprīlim Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Līdzās tādiem kinofestivāliem kā "Arsenāls", "Lielais Kristaps" un "Baltijas pērle", un tāpat kā bērnu kinofestivāls "Kino Oga", animācijas festivāls "Bimini" saņēmis ikgadēja festivāla statusu, un šobrīd ir vienīgais tāda veida festivāls Latvijā. Animācija ir māksla, kas ir vienlīdz interesanta dažādām vecuma un sociālajām grupām. Festivāla ietvaros notiek ikgadēja pasaules labāko animācijas filmu skate |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Tas taksh nav anime, ne ?
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nee bet paaris japaanju animacijas ir
http://www.bimini.lv/index-lat.php?p=5&pp=2&id=25 http://www.bimini.lv/index-lat.php?p=5&pp=2&id=28 |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Peec skriniem spriezot tam nav ne mazaaka sakara ar anime!
![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Nu es teiktu muļķiki būs priekš tiem super gudrajiem kritiķiem, vai arī bērniem ar vecmāmuļām.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
arteck |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ai... Es nevaru saprast. Nu nevaru. Anime jums ir debesīs, bet cita veida animācija nepatīk. Vienkārši nesaprotu. Pats noteikti mēģināšu tikt uz lielāko daļu no tām lietām, ko tur rādīs. |
||
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
nu tieshaam peec skriiniem spriezhot -baigie murgi -man shitaada tipa multenes nepatiik!
![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Tagad pasēdēju un padomāju ka nesen skatītā tā multene ko rādija kinīti (nu par tām 3 vecenēm un vēl ko no parīzes vai no kādas citas vietaa), es to 1.20 h man pagāja kā 20 min laikam bija ļoti interesanta
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Patiesiibaa jau taas paaris pilnmetraazas filmas varbuut buutu veerts noskatiities, tikai vinjas ir riita programmaa... Bet ja sestdien un sveetdien vinjas buus tad jau ok. Uz to pieugusho filminjaam kaut kaa nevelk iet, bet ja kaads pierunaas, varbuut aizieshu ar'.
Katraa zinjaa zheel ka Mijazaki vai kas cits no japaanas pilmnetraazhas anime filmaam nefiguree... -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Roze |
![]()
|
Japaanji ir aarpus konkurences ar savu nozari kam ik gadu ir vaajpraatiigs apgrozijums naudas izteiksmee
![]() Preteeji ja nu gadaas taapat kaa shogad Oskaraa njem un viena filma savaac 11 viirinjus =] |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bac, es esmu neglaabjams multiplikaacijas fanaats, nekaadaa gadiijumaa shito nelaidiishu garaam!!!
Nu tikai jaasaak lielo pikji kraat... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Man tikai viena lieta traucee ka latviesu animaacijaa nav nekaa taada kasa vareetu aizraut, tur ir par tautas dziespinaam un vel par visvisaadaam stuulbaam lietaam
![]() ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Latvieshiem neesot normalas multenes
![]() ![]() Nu gan manuprat ir noshauts greizi. Okai, katram jau savs priekshstats par lietam un es ari neesmu tik daudz informeta, un tomer man shkjiet, ka pie mums animacijaa kaut kas notiek. Pashiem vai kopa ar arzemju kolegjiem: Kiriku un burve, tas pats Randinsh Belevila, Ness un Nesija (ekologjiskas problemas, dzives patiesiba cik uziet). Manuprat mums pat ir vairakas animacijas studijas. Un vispar ![]() Varbut kads zin vairak? Nu neticas man ka neko pie mums neziimee. |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Katrā gadījumā Pikis šoreiz galīgi greizi nošāva. Pat tajās dzīvnieciņu un pasaciņu multenēs ir sava fiška. Gribas jau rakstīt uzbraucoši, bet nu vienkārši tās fiškas ir pašam jāizloba. Nekas uz sitienu prātā nenāk kā piemērs. bet jau pieminētā Ness un Nesija ir pat ļoti nopietns gabals.
Tā kā Piki turi acis un ausis vaļā un kustini pelēkās šūnas ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Taas visas latviesu animaacijas kuras juus nosaucaat esmu redzeejis, bet jums ir jaatdzist ka zimejumi tur ir beerniskiigi (iznemot Randinsh Belevila) un es ticu ka muuseejie speej vairaak izspies jo to pieraada protams Randinsh Belevila.
Runaajot par jeegu, nu jaa laikam izteicos neapdomiigi ja taa padoma tad protams kurs gan taisiitu anime bezjeedziigi. Bet pieminot Ness un Nesija mans uzskats par tiem ziimeejumiem ir saads-novienkaarsot cik vien iespeejams, jo deguns kaa kartupelis(tikai neapvainojaties personiskais veerteejums) acis-nezinu citus vaardus kaa vienkaarsas,kermeni kaa jau kermeni neko iipasi neizcelot. P.S tas protams nenoziimee ka es skatos Latviesu anime ar riebumu jo taa patiesaam nav ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |