![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
pkaidsh |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Stress is difficult to control. I am stress addicted.
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Now this is reeealllyyy offtopic!!!!
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Yeahhh! The same thing with me..... *nervozi sit pa klaviatuuru un iedzer kafiju* -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Addicted?
![]() I am victim of a stress, the result of overdosing ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Es dzeru kafiju katru riitu un dazhreiz arii pa dienu un stresa man nav nekaada
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Vispār kafija padara cilvēku nervozu un zinātnieki iesaka it īpaši priekšiniekiem pusdienās nedzert kafiju jo var slikti beigties
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
ar stresu var ciiniities tikai vienaa veidaa...
-------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nu pie kafijas kaut kaa nevaru pierast ...
Nezinu man iipashi nepatiik cukurs, it sevishki jau dzeerienos, bet to melno shkidrumu dzret bez cukura ... hmmmm .. Nez.. es iztieku ar kaadu kruuzi melnaas vai sarkanaas teejas ... -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Pielejot pienu pie kafijas, taa paliek gaishi bruuna.....
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Jaa , jaa... Nesaprotu cilveekus , kas dzer kafiju. Vina tachu ir tik ruugta , peee!
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Rob_X |
![]()
|
Prieksh tam jau domaats cukurs
![]() ![]() ![]() ![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Nost ar kafiju! Tējas ceramonija ir vislabākā!
-------------------- Newerthless meanings...
|
tautietis |
![]()
|
||
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
nemaaki kafiju pagatavot:P arii kafijai nava ne vainas, paliidz ja visu nakti seedi [kantainaam] aciim pie kompja:PP bet ja godiigi, man labaak tiesaam garso zaljaa teeja un bez cukura bet teejas ceremonija nav saistiita ar dzersjanu.. -------------------- |
||
Rob_X |
![]()
|
Teejas ir laba lieta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Cigaretes ir labas. It iipashi zaalu cigaretes ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:18 |