![]() |
![]() ![]() |
![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
uuuviiii
anime visu nakti ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
censhos
man dereetu zinaat cik vareetu visi samestis kopaa. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
ta jau uzreiz jaāpzina visi kas piedalīsies un cik katrs var piemest
es bez problēmām varu šķirties no piecīša. -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
meh 2. No pieciisha, i mean.
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njamm... aktiivaak cilveeki aktiivaak!!!
un veel dereetu uzzinaat cik ta raadiisies, ja buus no piektdienas uz sestdienu. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es arī ar mieru esu maksāt 5Ls.. Apskatoties all night maraton topica poolu, tad tur redzams ka pārsvarā visi ir ar mieru šķirties no 5Ls.
Tador tev vajadzētu noteikt konkrētu datumu un viss.. lai tiek kā vien grib! Bet nu būtu jāzin vai tas būtu 5dien vai 6dien! Cilvēki es domāju ka salasīsies ne mazāk kā 15.. vismaz cerēsim ka vismaz tik daudz būs... ![]() -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu es laikam jebukaa gadiijumaa, bet no 5dienas uz 6dienu buutu jau labakais.visizdeviigaakais laix, jo peec tam paliek diena veel citaam aktivitaateem
-------------------- |
Tador |
![]()
|
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
hmm... nu laikam man arī jāatnāk uz party
![]() ![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
paarlasot vecaakus postus secinu,ka nav cosplays obligaats
un Ls5 manupraat arii nau probleema. taatad atliek tik uzzinaat vietu un laiku. nevaru vien sagaidiit,bet kaa ar vecumu? |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki man arī pieskaitiet 5,-
![]() tad cik es saprotu, ka viss ir oki... tauta ir un cosplejs būs.. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
5 no maniim, un paciistu veelvienu cilveeku, kas labpraat 10 dotu
![]() |
Tador |
![]()
|
OK VISS IR SUPER!!!!!!!
Taatad piektdien no 12 naktii liidz 11 riitaa ir telpa ar aukstajiem eedieniem, dzeerieniem un oficianti + projektors (kaadam vajadzees kompi atstiept). un tas viss par 100 latiem. 40 latus es varu nosponsoreet taakaa jums pienaaksies samest savus 60 bet domaaju ka tas nav tik traki. vieta ir vecriigaa - Klubs "Austrumu Robeža" gaidu zvanus ar idejaam par kompi - savu nevareeshu, biskiit chupaa - un arridzan visus optimistus un arii tos kas ziedos kaadu naudu. atcerieties, kopeejaa summa kas pa jums jhaasavaac ir 60Ls P.S. Mans mobs: 9432889 |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
wow wow wow
![]() Bet ziņas protams ir iepriecinošas!! Gaidam piektdienu... -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Bet ja bušu tad 5 no manim bus.... ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |