![]() |
![]() ![]() |
![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
es galiigi neorenteejos pa Riigu.
es tik zinu kur ir Origo pulkstenis. help |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nu. buus/nebuus .. pat ja nebuus, peec laika taksh i garaas nakts no piektdienas uz pirmdienu saakums <g>
nau probleemu padzert kautvaj alaa vaj chetros baltos trako kreklos. blakus vien ir. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
To gan nevajag darīt... kā mainīt satikšanās vietu...
wizard, saki kur tu būsi un mēs ar alt savāksim tevi! ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 3 2005, 20:25) To gan nevajag darīt... kā mainīt satikšanās vietu... wizard, saki kur tu būsi un mēs ar alt savāksim tevi! ![]() nedomaaju to kaa vietas mainiishanu pasaacienam. vienkaarshi ja viss izchibees, man i alternatiivas. shauties neieshu. |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
labi tad es staaveeshu pie oribo pulkstenja
bet ~cikos man tur jaabuut? |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 3 2005, 20:28) QUOTE(JurCHiX @ Mar 3 2005, 20:25) To gan nevajag darīt... kā mainīt satikšanās vietu... wizard, saki kur tu būsi un mēs ar alt savāksim tevi! ![]() nedomaaju to kaa vietas mainiishanu pasaacienam. vienkaarshi ja viss izchibees, man i alternatiivas. shauties neieshu. 23:20 piemeeram, tad spersimies uz to briiviibas piminekli, vai liivu laukumu... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Tador @ Mar 3 2005, 20:31) QUOTE(wIZARD @ Mar 3 2005, 20:29) pie BRIIVIIBAS PIEMINEKLJA 23:30 piedaavaaju vinju savaakt... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
wizard karoč esi 23:15 pie Origo pulksteņa un mēs tevi savāks.. tik pasaki kā tu izskatīsies... Paņem kādus sarkanus karodziņus un vicini, lai varētu atpazīt tevi...
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
mans ieteikums tiem kas nezin kur atrodas pasaakumvieta - vai nau jeega izmantot mobiilos? ja nemaldos, shajaa threadaa tika mineets kaa minimums tadora mobtel Nr.
ja nu nesatiekaas/nesagaidaas/neatrod - kaa avaarijas variants paliek veel tas, vai ne? .. proms, pieljauju ka daljai mobu nau .. |
wIZARD |
![]()
|
Ok taatad es esu pie Origo pulkstenja 23:15 ar sarkaniem karodzinjiem un basta
![]() |
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Mar 3 2005, 20:43) mans ieteikums tiem kas nezin kur atrodas pasaakumvieta - vai nau jeega izmantot mobiilos? ja nemaldos, shajaa threadaa tika mineets kaa minimums tadora mobtel Nr. ja nu nesatiekaas/nesagaidaas/neatrod - kaa avaarijas variants paliek veel tas, vai ne? .. proms, pieljauju ka daljai mobu nau .. man ir bet reizeem piesaka streiku... kopumaa es aptuveni zinu kur ir galapunkts "Austrumu robezja" peec darba vareeshu mieriigi paarliecinaaties ka neko sajaukusi neesmu un doties cilveeku mediibaas... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Tador |
![]()
|
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Mar 3 2005, 20:50) QUOTE(alt @ Mar 3 2005, 20:49) man ir bet reizeem piesaka streiku... kopumaa es aptuveni zinu kur ir galapunkts "Austrumu robezja" peec darba vareeshu mieriigi paarliecinaaties ka neko sajaukusi neesmu un doties cilveeku mediibaas... tas ir labi ![]() ceru tas ka es paarliecinaashos par galapunktu, ne par to ka mans telefons mani MIIL! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |