![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Rādās, ka nevienu īpaši neuztrauc tas, ka 12. februārī šim forumam aprit apaļš gads, tāpēc es to uzskatu par savu vecbiedra pienākumu atgādināt, ka zīmīgā diena tuvojas.
Ja kādam ir vēlēšanās, šajā topikā var izteikt savus laba vai slikta novēlējumus, dalīties retrospektīvās atmiņās par aizgājušo gadu foruma vai savā dzīvē, dot ieteikumus uz priekšdienām utt. neba man jums teikt kas un kā rakstāms. Es personiski varu tikai paust bezgalīgu pateicību par to, ka atradās uzņēmīgs cilvēks, tb. Roze, un izveidoja virtuālu pulcēšanās vietu dažiem ar anime apsēstajiem. Šī foruma pienesums anime kultūras un nesaturīgu tekstu popularizēšanā nav apjaušams un izvērtējams vienas paaudzes laikā, par to vēl nākotnē vēsturnieki un antropologi lauzīs šķēpus. Bet fakts kā tāds ir tāds, ka pašlaik tiek veikts svētīgs darbs, ko nedrīkst aizlaist. Lai nākotnes tortēs aptrūkstās brīvu vietu svecēm un, lai vēl maniem mazbērniem tiek tas prieks paspamot iekš otaku.lv ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, tad kad pienaaks, tad arii apsveiks
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pagapagapaga...
Tad sanāk, ka mana dzimene ir starp foruma dzimeni un valentīndienu? ![]() Katrā ziņā... *apvelk kalendārā 12. februāri* :3 |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tad jau kaartiigs triisdiennieks sanaak, ne?
![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 2 2005, 22:46) Laiciigi nopeerc sake un torti! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
jaasaak rakstiit apsveikums
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 2 2005, 22:46) Kā nu ne. Isludināt oficiālas nedēļu garas brīvdienas (valsts svētki). Ļaut penisonāriem un skolēniem braukt sabiedriskajā transportā par brīvu, sarīkot pāris konferences un kongresus par to cik lielu devumu Latvijas kultūras dzīvē un sabiedrības audzināšanā ir devis otaku.lv., uzņemt viesus no ārzemēm utt. Tā ka redzi ar atlikušajām deviņām dienām vēl ir par maz ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tu buusi gadus ar gadsimtiem sajaucis...
P.S. Jaa, jaa, es pesimists, kaa jau vienmeer ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Noteikti noderees =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
njaa apsveikt jau ir labi un to es arii visticamaak izdariissu
....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
edg |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 08:34) ....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti ![]() ![]() Vai tu ko teic? Man ar dzird vairs nav lab. P.S. Vari droshi man privaatajaa atsuutiit vietu, kur tev liekas, ka es paaraak kruts juutos, un es izskaidroshu, ko es tur esmu gribeejis pateikt, un, ka ar krutumu tur nekaada sakara nav ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 08:34) njaa apsveikt jau ir labi un to es arii visticamaak izdariissu ....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti ![]() ![]() ![]() Vai mums atkal vajadzēs atgrizties pie vecās sarunas? Ja tev te kaut kas nepatīk nelien un nebendē savus nervus. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Ah nenjemiet Aivi galvaa... Vinjsh ir taads mazliet traumeets
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Gan jau viņš nav traumēts... vienkārši pieradis lidināties pa puķītēm karaļvalstī kur visi dzīvo mīļi un saticīgi...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 August 2025 - 17:16 |