![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad - gribu savākt mazliet statistikas par otaku.lv interneta paradumiem.
Būtu labi, ka jūs iemestu arī infu, cik maksājat mēnesī un kādu ātrumu (LV un ārzemju) jums par to nodrošina. Sākšu ar sevi: Kabeļinternets no LivasNET, 15Ls/mēn, 1536kbps down/768 kbps up, ātrums tiek garantēts pa LV, ārzemes - cik sanāk. Pēdējā laikā, kopš LivasNET izmanto Latvenergo trubas caur Somiju - ļoti labi. -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
MiTS LV - Pastāvīgais pieslēgums - Ethernet
11.80 Mēnesī Ātrums - nezinu cik man ir garantētais, bet Latvija - ap 32Mbit, ārzemes - līdz 4Mbit Vieniigi man liekas biski vinji pielieto portu shapingu, jo no weba man parasti naak aatri, a no p2p - lēni... Nu bet kopumaa nesuudzos. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Darbā 2MB deac patstāvīgais pieslēgums, downloads ap 200kb/s. Maksājam 140Ls/mēnesī.
![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Laimiigais mdsl lietotaajs downloads ap ~ 50kb/s
uploads 14kb/s no apollo servakiem var dabuut 240kb/s (arii no otaku.lv =) maksaaju ~21-22 ls menesii -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Tas pats mDSL, info kā postu augstāk.
Nevar nemaz sūdzēties, iet stabili, p2p netiek bremzēts. Varēja būt lielāks upload ātrums, download ātrums pilnīgi pietiek, nespēju tik ātri skatīties visu. -------------------- |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Ar ko atšķīrās kabeļpieslēgums no fiksētā?
NEONET, laikam jau kabeļpieslēgums, ja caur lan karti, ka kautkādu ātrumu garantētu neesmu dzirdējis. ![]() Max ātrums 130Kb arī ārzemēm(pēc flashget), kas man liktos pilnīgi pietiekams, ja nebūtu ļoti atkarīgs no tā, cik useru viņu vienlaicīgi izmanto un visu laiku nemainītos. Ir brīži, kad pat ceļš līdz forumam jāizcērt ar pingiem. ![]() Ātrums DC max redzētais 60KB/s, parasti līdz 25 KB/s, passive mode. Laigan nē, tas ir tikai no 1 usera, tā drošvien kādi 100 KB kopējā atruma no rīta sanāks. Low id un tāpec lēns EMule un laikam arī bittorent. Varbūt būtu labāk, ja viņiem nedaudz piemaksātu par reālo ip, bet tā kautkā drošāk. ![]() Cik tas sanak kbit vai Mbit neesmu skaitijis. -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ātrums 1Mbps(mani apmierina)
![]() ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Inets: Telia kabeljteleviizijas modeems 128/64 Ls9.95/meenesis. Dinamiska IP. Daargi jau ir, bet alternatiivas iipashi nemana. Ljoti stabils piesleegums, tas gan jaatziist. Visu laiku iet uz maximaalo noslodzi. Ar aarzemeem nekaadu probleemu. Vienbriid bija nobrucis, bet tas 5 meeneshu laikaa pirmaa reize un tik uz pusstundu, pie kam latvijas nets gaaja. Man peec tam veel zvaniija un atvainojaas.
Ja kaads zina kur var labaaku (lasiit aatraaku, leetaaku) netu Riigas centra rajonaa dabuut, luudzu PM man. -------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Hideki @ Feb 7 2005, 14:20) Ar ko atšķīrās kabeļpieslēgums no fiksētā? NEONET, laikam jau kabeļpieslēgums, ja caur lan karti, ka kautkādu ātrumu garantētu neesmu dzirdējis. ![]() Max ātrums 130Kb arī ārzemēm(pēc flashget), kas man liktos pilnīgi pietiekams, ja nebūtu ļoti atkarīgs no tā, cik useru viņu vienlaicīgi izmanto un visu laiku nemainītos. Ir brīži, kad pat ceļš līdz forumam jāizcērt ar pingiem. ![]() Ātrums DC max redzētais 60KB/s, parasti līdz 25 KB/s, passive mode. Laigan nē, tas ir tikai no 1 usera, tā drošvien kādi 100 KB kopējā atruma no rīta sanāks. Low id un tāpec lēns EMule un laikam arī bittorent. Varbūt būtu labāk, ja viņiem nedaudz piemaksātu par reālo ip, bet tā kautkā drošāk. ![]() Cik tas sanak kbit vai Mbit neesmu skaitijis. Kļūdījos - gribēju uzrakstīt kabeļTV, uzrakstīju "kabeļpieslēgums" hehe -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
ETM: nu ja 10Ls/mēn tev ir dārgi, tad... no coments.
![]() Var dabūt lētāku, bet labāku un ātrāku diez vai. Arī Zviedrijā tu par tādu naudu neko labāku nedabūsi - kaut kādu DSL ar 256kbps down maksimums. -------------------- Press any key to continue
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
laikam paariešu no LTK uz Telia. ja viņi var par 10Ls piedāvāt to pašu ko LTK (tb stabilitāti), tad priekš kam man maksāt 2x vairāk?
-------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Esmu izredzētais mDSL users
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
mpe-net
download ~~ 850kB/s LV un no aarzemeem pirmaas 30min liidz 200kB/s peec tam nokriit liidz 8kB/s (naakamajaa dienaa atkal pirmaas 30min...) upload 128kB/s no malas un ~~800kB/s no citiem mpe useriem 14.80Ls/meenesii |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu sorre... te zviedri kaada huba mainchataa lieliijaas ar 10M/10M piesleegumu pa 30 eiro. Man pa 30 eiro labi ja 512/256 sanaak. Man 10Ls nav daargi. Vienk 128/64 pa 10 Ls tas IR daargi. Ja buutu reaali labaax nets, buutu ar mieru maxaat arii vairaak.
Un Telia IR labaaka par mDSL (leetaaka un stabilaaka), pa 17 latiem var dabuut 256/128, kas jau sit pushu mDSL, bet te nav taa sauktaa "open garden". -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, LAN protams rullē, bet ja tas ir Balticom's tad tikai asfaltu.
ārzemes uz proxy su*s. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:55 |