![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Shodiem piebeidzu veel 3 animes tejou tenge, Midori no Hibi, Ai yori Aoshi Enishi.
Tagad izmisumaa mekleedams pa inetu nevaru atrast nevienu pienaaciigu anime seriaalu, kuru tieshaam buutu veerts noskatiities :/ |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Protams ka Naruto! Ja vien tu to protams jau neesi redzeejis...
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
man bagaidaam nav interneta taapeec kas taads veel nav noticis.....
Nu tad pameegjini animi angel links ( pirmaa ko taisos novilkt kad buus i-net's) |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Naruto skatos, Beck skatos, Samurai Champloo, Bleach.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu tad redz ka tev tomeer ir ko skatiities...
![]() -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
Es domaaju, kaadu jau pabeigtu seriaalu, jo nedeelu gaidiit kameer iznaaks naakamaa seerija ...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu tad pameegjini angel links anime sci-fi klasisks gabals par vientuljnieku kosmosa kugja kapteini animee ir paarspiileeti spraadzieni un galvenaas varones kruutis<-- aha. tad skaties fruits basket jauka un smiekliiga anime....( taa vismaz visi saka..)
![]() |
Westy |
![]()
|
Kura gada ir Angel Links ? Starpcitu, kaads zin, kad vai kuraa nedeelas dienaa iznaak Bleach ar subtitriem versija ?
|
Ghoul |
![]()
|
Angel links ja nekljuudos ir 1998 gada anime...................
|
Westy |
![]()
|
http://www.animenfo.com/review.php?id=43&n...inks&type=anime atsauksmes nav diezko labas ...
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Angel Links man likaas pietiekami interesanta, veel var paskatiities Now and Then, Here and There... Un veel jau kaut ko var, pabrowzee tikai pa kaadaam datu baazeem
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
SheWr |
![]()
|
Vienmeer iesaku noskatiities Legend of Escaflowne. Mani ljoti apmierinaaja, bet zheel ka nekur nevaru vairs to dabuut...Nu jebkuraa gadiijumaa - ja atrodi vietu kur downloadeed escaflowne seerijas, tad paveesti man.
http://www.animenfo.com/animetitle,344,duu...n_of_escaf.html -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 10 2005, 16:32) Vienmeer iesaku noskatiities Legend of Escaflowne. Mani ljoti apmierinaaja, bet zheel ka nekur nevaru vairs to dabuut...Nu jebkuraa gadiijumaa - ja atrodi vietu kur downloadeed escaflowne seerijas, tad paveesti man. http://www.animenfo.com/animetitle,344,duu...n_of_escaf.html Escaflown var te dabuut - Zhentarim DivX BitTorrent Page Vai arii ed2k ![]() @Westy Vari paskatities te varbuut kaada ieinteresee: Recommended Animes for (and by) the AnimeReactor Community The not to be missed anime list [Otaku's recommendations] Vai arii pastaigaat pa AniDB gan jau kaut ko atradiisi. -------------------- |
Westy |
![]()
|
paldies Revol visi saiti loti nodereeja. domaaju, ka saakshu skatiities Fruits Basket
-upd- aa nee baskets ir crap |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Kādu brīdi neskaties neko. Tici vai nē, tā arī var izdzīvot un pēc tam varēs uz "ir vērts/nav vērts skatīties" sarakstiem skatīties no jauna.
Piemērs no manas īsās anime pieredzes - ne acu galā nevarēju ciest Cowboy Bebop un i nedomāju skatīties, līdz viena tāda pārtraukuma rezultātā izdomāju dot CB vēl vienu iespēju - rezultātā noskatījos gandrīz vai vienā piesēdienā un gribēju vēl ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:19 |