![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
neziniitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 29-August 04 ![]() |
es saprotu ka tas nav taktiski bet iespeejams ka kaads no ssiforuma apmekleetaajiem ieintereseetos piemeeram biroja vai kaada vaeida citaa tehnikaa
iznnemot skannas tehniku iespeejams individuaalaas un massu paardossanas pa saliidzinot ar veikaliem zemaam cenaam ir iespeejams kontakteeties uz mailu deathreal@inbox.lv būtu tikai lūgums pateikt spesifikaacija un modeli vai vismaz firmu un ja buus iespeeja par pārējo sarunaasim ieteicam mobilaa telefona taalruni es apzinos un ja godiigi ka varbuut tas nav korekti bet buusu loti pateiciigs par sapratni un paliidziibu -------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
kaada jeega bija no sii topica????
-------------------- ![]() |
neziniitis |
![]()
|
teiktu ka nekaadas dizzas vienkaarssi piedaavaaju tehniku un kaa otaku biedrs varu nosist cenu nu plusaa sis tachu i off topick galiigi kreisi meegginaajumu kreisuma rekordu uzstaadiit
-------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(neziniitis @ Feb 25 2005, 22:38) es saprotu ka tas nav taktiski bet iespeejams ka kaads no ssiforuma apmekleetaajiem ieintereseetos piemeeram biroja vai kaada vaeida citaa tehnikaa iznnemot skannas tehniku iespeejams individuaalaas un massu paardossanas pa saliidzinot ar veikaliem zemaam cenaam ir iespeejams kontakteeties uz mailu deathreal@inbox.lv būtu tikai lūgums pateikt spesifikaacija un modeli vai vismaz firmu un ja buus iespeeja par pārējo sarunaasim ieteicam mobilaa telefona taalruni es apzinos un ja godiigi ka varbuut tas nav korekti bet buusu loti pateiciigs par sapratni un paliidziibu neko nesaprotu. Iesaku apmekleet latvieshu valodas gramatikas kursus. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
neziniitis |
![]()
|
mmm doma laba bet nee
paaraak ilgi lieto izteeli probee iedomaaties ko es ar sso domaaju -------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |