![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Domaaju, ka shitas topic's zels un plauks. Doma taada, ka te vareetu mest iekshaa requestus tipa taadus kaa "kaads tulkojums .... vaardam" vai "kaa jap valodaa ir labriit" utt.
![]() ![]() ![]() P.S. Kaa jap valodaa ir labriit ? Un ko noziimee Kawaiiiiii ? |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Labrīt ir viens no tiem retajiem, ko zinu, hihi
![]() Ohayo gozaimasu Un cik esmu sapratis, tad lielākoties to uzņem atbildot tikai ar "Ohayo". Ceru, ka neesmu kļūdījies ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vai tieshaam tu nezini noziimi vaardam kawaii?
![]() Noziimi noteikti zini, tikai tulkojumu varbuut ne, es jau arii peec vaardniicas nepateikshu kaa ir, bet apmeeram tulkojums ir 'jauks', 'gliits', 'apburossh' vai angliski 'cute' -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Ko noziimee Nihongo ?
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Cik zinu Nihongo noziimee "japaanju valoda".
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vieniigais kas te zels un plauks buus fluudotaaji, kas saaks vaicaat peec katra vaarda, ko buus izdzirdeejis kaadaa anime ![]() *rokjeles un retaas smadzenju rievas satraukumaa triiss* -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
kāpēc būtu jāpaciešas? pilns internets taču ir piemētāts ar dažādām vārdnīcām. nav jau jāgaida obligāti uz vārdnīcu latviešu valodā. angļu valodu taču katrs zin. |
||||
Rune |
![]()
|
||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Nepiekriitu. Ir cilveeki, kas nezin anglu valodu (uz mani gan tas neattiecas, bet taa tas ir). Droshi vien ka shajaa forumaa arii taadi ir. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||||||
tautietis |
![]()
|
||||
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
es domaaju, ka drosi var vaicaat, tikai nevajadzeetu atkaartoties! labpraat paliidzeesju cik buus manos speekos -------------------- |
||||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir arii taadi kas nemaak angliski?
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Tad kaa vinji anime skataas ???
![]() |
CryRat |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
jā... mana mamma... bet viņa grib mācīties...
ir cilvēki kas anime neskatās
![]() -------------------- my megabusters :X
|
||||
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
He, he ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Animes neskatiities ir laasts
![]() ![]() |
Rob_X |
![]()
|
||
Mees runaajam par tiem, kas skataas anime. ![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |