![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Hehe... tie kas bija uz anime party jau vareeja apskatiities, bet nu taa kaa es nebiju, gribu tik uzzinaat - kaa tad otakieshi izskataas? Muusdienu modernajaa pasaulee katram tach ir kautkaada bilde datoraa, tik varbuut negribas likt tur pie personal photo. Nu, tad buutu ljoti labi, ja juus padaliitos ar tieshi savaam bildeem, lai tik dazhi zinkaariigi cilveeki kaa es, varam tad zinaat kaa visi otakieshi izskatas dziivee...
Es jau varu savu bildi ielikt... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man patiik tavas acis... tik dzidras...
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
hehe... bija vees un man deguns sala, taapeec meeginaju ar dreebeem aizsegt cik vien no sejas varu... (klausoojos pleijeri tad un nemaz nezinaaju, ka mani nofotograafee...)
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, saki kāpēc vajadzīgs topiks priekš bildēm, ja tām ir atvēlēta vieta anketā.
Lien tur un skaties mierīgs.. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
A es nezinu kaapeec, bet man TAAA besii ja un kad mani fochee. Tas laikam iedzimts vai veel figvinjzin kas. Es varu palikt traks, ljoti traks.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man gan nav nekas pret fočēšanos.
Tad, kad iznāk draņķīgas bildes, tad tik varu sevi lamāt. ![]() |
SheWr |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Mar 6 2005, 13:11) Emm, saki kāpēc vajadzīgs topiks priekš bildēm, ja tām ir atvēlēta vieta anketā. Lien tur un skaties mierīgs.. Luudzu atvaino manu neizgliitotiibu, bet... kur sho anketu var atrast? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
uzspiezhot uz nika. ***no comments***
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nez es sevi pa otakieti driikstu uzskatiit???
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Mar 6 2005, 15:15) Es domāju ja tu esi atradis tādu lietu ka otaku.lv, intresējies par animi un skaties to protams, ir šāda tāda intrese par austrumu kultūru, uzskati ka pokemoni un yu-gi-oh ir galīgs bullshits, tad vari uzskatīt sevi par otakieti!! ![]() -------------------- |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 15:11) aa nu es jau to piemineeju kaa personal photo... es domaaju ka veel kautkas cits ir... -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vārdu sakot, es domāju ka atsevišķi topiku lielai kas jau ir pieejama nevajag, tāoēc tas tiek slēgts.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:12 |