![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Kursh no personaazhiem ir juusu favoriits?
Man - pats Ichigo ![]() ![]() + veel protams tas Modified Soul , aizmirsu vaardu vinjam, Kon laikam. -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kon's dakachajet
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Manējie ir Ichigo un Ishida. Aa un vēl tas ar svītraino cepuri.
![]() -------------------- |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Es nevaru neuzbraukt, bet Rukias braalis vai pusbraalis, tas pie kaajas - man vinsh shaa vai taa riebjas. Aatrums visiem Death God Commanderiem vienaads, taa kaa vinsh ne ar ko neizceljas. Veel vinsh izskataas peec geja, runaa maz, un atljaujas Rukiu notiesaat uz naavi
![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------------------
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, kad es vinju pirmoreiz ieraudziju man bija taada doma "cool!!!"
![]() |
Baka |
![]()
|
Kaads vienmeer, ja vinsh paraadaas tik 2 seerijaas?
![]() Man vairaak prikolii tas smaidiigais Death God komandieris. Ar smaidu sejaa dara briinumus! Tik zheel ka arii 2 seerijaas tik paraadiijies. -------------------- -------------------------------------------------------
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tur bija viens tēls... viens no Shinigami... Ar tādiem matiem kā adatām... pirmā doma bija par ezīti miglā, kas beidzot izaudzis liels!!!! tā pārrēcos!!! Ishida ir super... Kāds tērps.. un vienmēr rezerves apmetnis līdzi...
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Baka @ Mar 9 2005, 23:10) Kaads vienmeer, ja vinsh paraadaas tik 2 seerijaas? ![]() Man vairaak prikolii tas smaidiigais Death God komandieris. Ar smaidu sejaa dara briinumus! Tik zheel ka arii 2 seerijaas tik paraadiijies. Hehe man ar patiik tas smaidiigais,likas ka vinju sauca Ichimaro Gin ![]() Un protams patiik noslepumainais Urahara ar savu brigaadi -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
Urahara RoXoRrZ
![]() ![]() |
Baka |
![]()
|
Perfekti izskatiijaas, kaa vinjai sashaurinaas acu ziiliites un tad peekshnji taads kaartiigs atveeziens un...
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha un tad vēl kad Ururu ar to savu bazooka parādījās vienā sērijā...
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es esmu vienīgā, kas skatās uz Ishidu un mentāli bļauj : "SASUKE, SASUKE, SASUKE PĒC PIECIEM GADIEM!!!!!"?
Nenormāli atgādina. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mh. :3
Viņiem ir pat viens un tas pats ierunātājs! ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Neslikts seriaals iekachaajaas apmeeram ap 15 epu redzees kas taalaak buus ka nekaa vinjam ir paredzeetas 60+ epas
![]() Protams kachaajam tikai Lunar reliizes ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |