![]() |
![]() ![]() |
![]() |
^2t^ |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 17-March 05 ![]() |
Sveiki forumotāji
![]() Esmu izmeklējies pa internetu krustu šķērsu, iztaujājis vai visus paziņas, bet neesmu radis risinājumu. Mans lūgums būtu sekojošs - vai starp jums ir kāds zinošs cilveks, kas spētu man izlīdzēt - iztulkojot konkrētu frāzi, un uzzīmējot/atrodot netā attiecīgos kanji simbolus... Paldies jums visiem jau iepriekš, un - lai veiksmīga diena! ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja neviens nepiesakaas, iesaku ar privaatajiem messagiem tiranizeet Shinobi.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
^2t^ |
![]()
|
![]() ![]() biku pagaidīšu. zin, negribu kļūt uzbāzīgs tā uzreiz... ![]() ![]() bet, Shinobi-sama [un citi, protams] - you're very very welcome! ![]() ![]() ![]() paldies ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es arii sen neesmu tiranizeets...
![]() Piesakos!!! ![]() |
^2t^ |
![]()
|
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 18 2005, 09:36) Tu būtu ar mieru ziedot mazliet laika un palīdzēt? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Cik tas ir, ''mazliet''? Ja domā pēcpusdienās pēc 16:00, tad OK.
Tavi priekšlikumi? |
^2t^ |
![]()
|
Man vajag tikai vienu frāzi ietērpt kanji simbolos.
![]() Nav nekāds darbs, ko piedāvāju... ![]() ![]() Kāds viskijs kā paldies, protams, būtu galdā. ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
Cel tik galdā
![]() ![]() Sak` kas uz sirds! ![]() Vells, kā man besī tas zīmju minimums... |
^2t^ |
![]()
|
"būtiskais nav acīm saredzams" piemēram...
cik te apmēram simbolu būtu? ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
Nedaudz nesapratu:
''būtiskais'' tu domāji tādā nozīmē kā ''esošais'' vai ''svarīgais''? ![]() |
^2t^ |
![]()
|
![]() ----------- Nozīmīgais nav acīm saredzams Svarīgais nav acīm saredzams Būtiskais nav acīm saredzams Patiesi vērtīgais nav acīm saredzams ----------- u.t.m.l. ![]() Vārdi nav būtiski, svarīgi, nozīmīgi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
Ā, nu tagad skaidrs.
Nu tad tā: Būtiskais nav acīm saredzams- 重要な事は目で見えません。 Izruna: Džjuujoona koto va me de miemasen. |
^2t^ |
![]()
|
man nerāda fontu...
![]() hmmm.... ![]() ![]() Tu uzraksti kaut kur to, wordā piemēram, uzliec lielu izmēru, uztaisi prinscreen, un atsūti man? Tev nebūtu grūti? ![]() ja kas: edgars@sonetex.net ![]() ![]() ![]() great thanx jau iepriekš! ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
Kādu fontu?
![]() Aizsūtīju, ja kas nav, saki! |
^2t^ |
![]()
|
Aizsūtiju Tev atbildi, bet tur nav rakstīts nekas tāds, kas nebūtu te
![]() ![]() ----- Klau, varbūt Tev ir CorelDraw programma uz kompja? Tas būtu ideāli. Otrs variants - man jādabon tas fonts. (Kā sauc fontu?) Trešais - to pašu wordu - uztaisi printscreen (ir skaidrs, kā?) un atsūti man image. ----- Vēlreiz paldies Tev ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:01 |