![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dash3 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 8-February 05 ![]() |
vai kaads zin kaadu interneta adressi kur var taisiit maajaslapas????????
![]() ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vispaar noskaidro ko tu pats gribi zinaat. Vai tu meklee hostu vai kaukaadu gjeneratoru. principaa maajaslapas pats tasa, netaa vinjas hosto.
-------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
www.freewebs.com - divi vienaa
www.times.lv www.home.lv (tas taa, iesaakumam) |
dash3 |
![]()
|
QUOTE(Ray @ Mar 21 2005, 16:31) tur var taisiit????????Tur ir vienkaarsi uztaisiit maajaslapu un tur ir latviski -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ha ha ha! Nu šaubos ka tādu vietu atradīsi! Vismaz kādām iemaņām iekš html valodas tev ir jābūt! Takā ņem grāmatu rokās un sāc mācīties!
Tu jau vēl vari mēģināt padarboties ar progu Dreamweaver, var uztaisīt labas mājas lapas nemaz nezinot html valodu, bet nu programma ir ļoti liela, būs grūti apgūt kas ir kur.. -------------------- |
dash3 |
![]()
|
es saproetu arii angliski un krieviski bet latviski ir labaak
-------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
man ir viena probleema es meeginaaju uztaisiit forumu bet es nezinu kaa tur sataisiit subforumus vai kaads var pateikt kaa
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, kādas problēmas, tur taču viss ir rakstīt pie vadības. Palasi labāk.
Un par mājaslapu... nu samērā primitīva ir www.narod.ru , tur pat mazs bērns sapratīs. freewebs skatoties uz narod ir saražģīts. ![]() -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
it kaa existee arii kind of... s8.invisionfree.com vismaz tur zinu paaris pashtaisiitas..
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:27 |