![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
uz naakamo anime tusu saak rasties nedaudz probleemu - cenas aug...
principaa kopeejaa cena ir 150Ls (buuss) no kuriem es varu nosegt 50, taakaa ja gribeesim veel vienu tusu, vajadzees daudz cilveeku un kopaa savaakt sotaku. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Hmmm, un vēl man liekās ka reizi divās nedēļās tomēr ir par biežu... *skatās kalendārā* kā būtu ar 8 vai 15.aprīli? Un pa vidam vēl kādu tusu pie kāda uztaisīt? *evil grin- Ejam pie Chibi.. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nja.. 100Ls gann būs grūti savākt. 100/5=25 cilvēkiem vismaz ir jābut, bet tik daudz diezi vai ieradīsies, jo ar katru reizi sāk ar vien mazāk tautas ierasties....
Tad jau labāk tiešām šos lielos animeparty taisīt 1x mēnesī, teiksim mēneša pirmajā piektdienā, lai visi jau zin ka mēneša pirmajā piekdienā ir jāatliek visi plāni un jāierodas uz animeparty. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
A labāk mēneša 2 piektdiena, jo tad man vismaz alga būs, kā domāju lielākai daļai, un kas zin, varbūt tauta vairāk būs.
Nu tad ko saka pārējie? -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man ar taa saak likties, ka 2x meenesii esmot par maz tautas buus.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu sauciet mani par pesimistu, bet man skjiet ka 20 cilveekus jau nu diez vai izdosoes savaakt, buus vien jaasamierinaas ar skjirshanos no lielaakas summas, vai jaameklee citi varianti.
-------------------- Because i can!
|
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
25 cilvēki <-- Tas ir kā abas iepriekšējās reizes kopā... Vai arī daļai otakiešu draud bankrots..
![]() Mjā reizi mēnesī jau varētu arī atļauties, es pieņemu, ka tie būtu jau 10 Ls (nu neticu, ka tik daudz tautas ierastos, lai būtu tikai piecītis). Bet vēl taču tuvojas anime-fests.. BANKROTS.. Varētu jau neiet, bet GRIBAS ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Yume |
![]()
|
Uuu, nu anifests vēl tālu, vēl pusotrs mēnesis, sagrabinās viņm, tur problēmu nebūs.
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
labi, lai buutu
katra meenesha otraa piektdiena *paskataas kalendaarii* 8.apriilii. bet nu lai ierastos!!! meh... vajadzees ascii artu pamaaciities... nesanaaks atveidot vieglas dusmas ar shkjiibu uzaci... meh! bet nu jaa 8. apriilis... hmmz... 1.apriilii visi pie ALT! ![]() |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
nu es ari gribetu tur paradities bet ir tada problema ka nezinu kur tas atrodas.
-------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ceru ka iekriit kautkad tad tipa next 2 nedeelaas, jo man ir avalinaajums tad. Savaadaak atkal neko nevaru sloiit, ja pec mana atvalinaajuma tas tuss atkal buus =(
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Nja.. 100Ls gann būs grūti savākt. 100/5=25 Matemātika šķiet nav otaku stiprā puse ![]() Bet nu 5-10Ls jau no membera var iekasēt.. protams ne tik regulāri tas viss. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Mar 24 2005, 15:56) QUOTE(Tador @ Mar 24 2005, 00:12) (un vispār man likās ka mēs ejam pie Chibi!) really? Well, that's new to me! ...................................... -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
emm... emm...
![]() manu pēdējo postu neņemt vērā!!! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |