![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Man te jautajums vai kads uz PAINT kautko ari ir taisijis
![]() ![]() Te nu mans darbs nekas ipas bet es ar anime tikai nesen saku aizrauties ![]() P.S parak skarbi nekritizejiet ![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Neizskatās ka tu nebūtu litojis dzēšgumiju
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es esmu iists PAINT paveelnieks!
Iecheko kaut vai manu avataru! Vai kaadu no shiim gjeniaalajaam bildeem: http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=6 http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=7 http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=131 http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=138 Un te vienkaarshi paintaa aardiishanas augstaakaa klase: http://lvz.kaitnieks.com/citifaili/esirkruts.zip (34kb = ljoti mazs fails) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
jaa tu iists paint paveelnieks
![]() ![]() ![]() lieto taču pogu "dzēst" ja liec vienu un to pašu postu divreiz, vai vismaz rediģē, traucē taču This post has been edited by Yume: Mar 30 2005, 22:10 -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, edq man šķiet ka par tavu radošo ģenialitāti paintā neviens nekad nav šaubījies.
Man piedāvājums, parunāt ar microsoft, varu saderēt tevi pieņems darbā kā galveno dizaineri.. vai tas tev būs par zemu? Nu un lai nav offtopic, tad šis... vakar uznāca gļuks.. ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nezinu cik ljoti tas atbilst topikam, bet...
Principaa es paintaa visu savu pixelartu taisu, jo tur ir viss kas vajadziigs. Ja grib kaut ko, kur nav pa pixelim jaakraaso un jaapiemeklee tonis, tad jaakjeras pie jaudiigaakiem liidzekljiem, kurus man nav bijusi ne nepiecieshamiiba, ne veeleeshanaas apguut. -------------------- Because i can!
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Heh paint and photoshop kopsavilkums. tikai vienīgā problēmā drusku deformējās pēc pārnešanas. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja shitaadu satieciet uz ielas, tad ziniet, ka esmu par daudz sanjeemies, un vajag tureeties 10 metru raadiusaa:
P.S. Zinu zinu, es nepieziimeeju ausis, bet tas taa paredzeets, ausis izjauktu visu kompoziiciju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
edg.. un tavējam swordsmanam pretī stājas mana burve.. labāk mūc!!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jurchixam kompaanija, ha ha ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
no sirc atvainojos par lii$anu sve$aa topikaa,bet te nu ir mans wieniigais saglabaatais darbs paintaa,tapis pirms 2gadiem,kad photoshop weel bija neaizsniedzams
![]() ![]() tas ir domaats cilveeks,kas taisiits no porcelaana,un starp laapstinjaam tetoveejums,kas man tobriid ljoti patika ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Bet beigaas tapat atnaaks shamais blekja gabals un izrullees visus.
![]() -------------------- Because i can!
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Dariet, ko gribat prusaki iztur jebkuru kauju un, ja ir ložmetēji un raķeš dzinējs tad ir
![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Yume |
![]()
|
nabaga prusaciņš, to vēl to vēl lija nav redzējusi.. viņai noteikti būtu prieks, ka šis ir reaktīvais, un var fiksi nākt pie vias siemos...
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |