![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tuning-man |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
Man jautājums! Kas ir nepieciešams, lai uztaisītu wap lapu un vai vispār to var? un kā?
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Lai uztaisiitu web lapu pietiek ar notepad un zinaashanaam par html.
![]() Bet ja nopietni, tad njem kaut kaadu MS Frontpage vai Macromedia Dreamweaver un vari meeginaat ko uzstelleet, bet reaali nepalasot paaris graamatas par web lapu veidoshanu, html, xml, css un veel sho to, nekass spiidosh visdriizaak neizdosies. Kad buusi uztaisiijis pashu lapu, tad vareesi arii domaat par hostoshanas vietas atrashanu, bet liidz tam tev veel laicinjsh ejams ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Revol, runa ir par wap lapu nevis web lapu.
Atbilde uz tavu jautaajumu: Google. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 1 2005, 22:41) aaaaaaaaaarrrrrrggggggggggghhhhhhhhhhh, atkal neredzu kas rakstiits, ![]() ![]() Nu jaa, par to lietu tieshaam neko iipashi nezinu, teiksim taa, jaapiekriit shajaa gadiijumaa visdriizaak google ir tavs labaakias draugs un paliigs. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ziniet kša ir. Ar frontpage var ilgi ļoti čakarēties, pietam viņš nu nav tā labāka programma, la igan ir pieejamāka. Pietam, frontpage bieži neliek hiperlinkus dažiem dīvainiem vārdiem...
-------------------- |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Teiksim ta lai uztaisitu WAP labu ir vajadzigas pamatzinasanas par HTML tad pamacities XML un visbeidzot VML =] tad varbut beigas kautkas ari iznaks! PErsonigi man Wap lapas izveide neaiznema nekadas problemas
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Kādā sakarā te vajadzīga VML? (Vector Markup Language - http://www.w3.org/TR/1998/NOTE-VML-19980513). Tad jau labāk SVG, tas modernāks.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |