IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> TN Hronikas, brivdabas lomu spele
vai juus piedalisities TN Hronikals
vai juus piedalisities TN Hronikals
ja piedaliissos [ 18 ] ** [45.00%]
ne nepiedaliissos [ 22 ] ** [55.00%]
Total Votes: 40
Guests cannot vote 
soirvakt
post Apr 6 2005, 08:26
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

staastiet par to saviem draugiem radiem pazinnaam teetiem un maaminnaam
daudz veel kas ir neskaidrs taccu ir zinaams ka speele buus un visticamaak otrajaa augusta nedeellaa
taapat ir zinaams ka taas buus visu laiku labaakaas trollu naktis jo
ir grandioza GM komanda
ir grandioza velme uztaisiit grandiozu speeli
un galvenais ir grandioza velme dariit to atkal un izbaudiit no sirds

Tad nu, gaidām jūs visus, lai kas arī jūs nebūtu - piedzīvojumu meklētāji, ceļotāji, kareivji vai intrigu vērpēji - uz jauno TroļļuNakšu spēli augustā. Mēs gribam, lai jaunajā sērijas spēlē ikvienam spēlētājam būtu iespēja nodarboties ar to, ko viņš grib darīt RPG un iejusties TroļļuNakšu pasaulē. No savas puses varu apsolīt un visā TN GMu komandā - cik man nācies redzēt - valda vienota attieksme, ka spēlei jābūt daudzpusīgai. Viens no spēles pamatkonceptiem- tā ir balstīšanās uz četriem vaļiem, kuri aptuveni ieskicējami, manuprāt, šādi -
iespēju tapt ierautam interesantos grāmatu, filmu un galda RPG cienīgos piedzīvojumos un ceļojumos, iespēju attīstīt savu tēlu (tieši tā!), iespēju plecu pie pleca cīnīties varenās kaujās, kas ieies pasaules vēsturē, iespēju kļūt par pelēko kardinālu - iegūt varu un manipulēt ar visu spēles pasauli bez zobina, tik asu prātu. Bet pats galvenais - to darot nenozaudēt piekto elementu - Holy phun jeb spēles prieku.

ir ari ediena zaksana:
Bet mēs apdomājam variantus, kā tev tikt pie rijamā, ja viss nozagts. Viens variants - ir banka, kurā pirms spēles tu noglabā kaut kādu savu ēdienu. Banka ir nepieejama, aizslēgta, pieeja ir tikai GMiem un tirgoņu klases pārstāvjiem. Ja spēlē tavus sākotnējos ēdiena resursus nolaupa, tu vari lūgt tirgonim atnest TAVU ēdienu no bankas. Par konkrētu samaksu spēles naudā tas ar prieku to izdarīs

spele bus bofed zobeni (mikstinati zobeni)
Taatad saaksim ar parastajiem zobeniem, max garums kaa tika izlemts, lai gan viss kaut kas var veel mainiities, buus lietotaajam liidz plecam, attieciigi uz katru cm buutu jaabuut aptuveni 10gramu svaram, lai netiktu uztaisiiti aarkaartiigi gari un ljoti nereaali viegli zobeni. Taatad 1,5m garam zobenam buutu jaasver puotru kilogramu.
Ak jaa pashlaik tiek domaats, ka zobeniem jaabuut veersumam, kas nav paaraak gruuti radaams, lai tie neizskatiitos peec ljoti aizdomiigiem bomjiem. Pamaaciiba kaa taisiit zobenus noteikti veelaak veel sekos.
Par aizdomiiga izskata un citaadiem ekstreemiem ierochiem. Nu atljauts shos buus izmantot atkariibaa no to izskata un droshiibas, iipshi stulbu verkju izgudrotaajiem droshi vien tiks uzsveerta iespeeja nogriezt pasham sevi. Vispaar visi ierochi tiks paarbaudiiti vai tie ir gana droshi un vai atbilst prasiibaam.
Shkjeepi veel jo projaam banoti.

Visbeidzot - Ja izdodas kādu pierunāt, tad var šamejo ņemt līdzi?
Teiksim tā - es varētu izsludināt balvu (individuāli) tam, kas uz spēli ataicinās visvairāk cilvēku:). Es ceru, ka kļuva skaidrs, ka aicināt var un mēs būsim ļoti priecīgi, ja jūs piesaistīsiet spēlei arvien jaunus un jaunus cilvēkus. Akcija "Paņem līdzi radus un draugus uz TN" turpinās.

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Apr 6 2005, 09:31
Post #2

ultrafilozofs

From: durdom

Šī noteiktu būs lieta par kuru steigšos stāstīt saviem daraugiem biggrin.gif A būs iespēja kā NPC novērot spēli no malas?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Revol
post Apr 6 2005, 10:01
Post #3

Koushaku

Hahaha, LARP ph34r.gif .
Uzreiz naak atminjaa shitais - Lightning Bolt! Lightning Bolt! Lightning Bolt! laugh.gif

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
soirvakt
post Apr 6 2005, 11:36
Post #4

Jinushi
**

ka npc vares piedalities bet tas nu isti nebus ka noverot no malas bet drizak jau ka spelet dazadas lomas kurtas teu vairak vai mazak pazino gm ja grib skatities tiri no malas tad tas isti iespejams nebus bet tu vari uzrakstit neparak sarezgitu legendu uztaisit terpu un sedet ciemata skatities kas notiek protams var gadities ka ar tevi neaks runaties cilveki bet to jau var piespelet jebkura laika

ja to fiminu par lightning bolst lightning bolst esmu redzejis un ari otro dalu vina tas ir vienkarsi kautkas kriminals

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 6 2005, 15:41
Post #5

Lost in own dreams

From: Jelgava

man lieaks ka te notikusi smaga aloshanaas.. shis forums ir prex anime un hentai miiljotaajiesm un respektiivi muus LARP briivdabaa izpaudiisies teixim taa:

meitenes savilksies sailor/school uniformaas ar iisiem svaarcinjiem taa lai uzshkaudot var redzeet apenes.

dzheki savukaart nezheelos ketchupu tecinaadami to no naasiim

veel viens varianc buutu dabuut nozhogotu diikji/baseinu un meitenes savelkas skolas v ai aarkaartiigi sexiigus swimsuit un tad dzheki aiz zhoga **t k**a*aa jo kaarteejo reizi kapilaari pliist un samdzenes miglojas ko taadu redzot happy.gif

tad mecha fani vareetu noteerpties kartona kastees lai dabuut nedaudz robustaakas formas... ideaals avrianc buutu ja dabutu kaadu automashiinas vraku un tad spariigi izlikties piloteejam fighter no yukikaze/macros zero

ja pareizi atminos tad anime nebija trollju dominaacija vai sazin veel kaadu moshku existence.... j taadi arii existeej atad to loma parasti bija uzmaakties/iz****t meiteneem ar sliktu veiksmes koeficentu happy.gif

j apiebilst par ierochiem tad katr sevis cienosh chars no shejine spar zobenu izveeleesie skatanu kura gan vizuaali gan saturiski buus veeraa njemams steks/dzelzis no kura sitiena naaksies uzmaniities....

aprunaat to gaami man nav iekshaas kaa iesaak teikumu taa juut ka neapstaahso un no smiekliem nosmakshu un gala tam teikumam nebuus
var jau te saakt kult ka man redz neesot iekshaas bet es kaut kaa neredzu tam jeegu.. ja tam buutu sportiska noziime eun buutu kaartiiga zobenu izvicinaashnaas vai teixim replejot kaadu veesturisku battle....

sorz nu bet redzot kaa tiek mests "littningbolt" un kaa vinjiem tur viss notiekaas, baigos shermuljus skopaa ar njirdziigu *grin grimasi tas viss man uzdzen.....

ja grib izjust ko noziimee cirtiesn ar zobenu kaa ri pasham cirst tad lai iet uz doujou velk brunjas, njem bokken > vicinies. varu garanteet ka gandariijums buuus nesaliidzinaams ar to aakstiishanos ko es redzeeju ieksh taa vidika.... lai arii ats vis sprotams daudz saapiigaaks tomeer kaifs ir neatsmeljams.... nav jaaizliekas ka esi ievilcis ar "XXX" levelja skilu nabaga trolliitim kursh arii tanii vidikaa peec izmeeriem ir taacs ka labaak netuvoties...
iespeejasm ka r arii daudz daudz advanceetaaki fight kur notiek ariii reaalistiska zobenu krustoshana kur arii speeks un reaals skills prasas apieties ar zobenu un vairugu nevis shitaa smagaa parodija

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Apr 6 2005, 15:47
Post #6

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Es labpraat piedaliitos ( es jau kurbijkurne !!! pieteicos !!!'aa gribu piedaliities bet neviens neiepostto laikus kad shonedeelj notiek, taa kaa pie i-net'a reti tieku var buut ka netikshu ( ja laiki tiks pazinjoti peedeejaa briidii...........) varbuut tu zini?????) Un Shinobi taa jau nu nav shei ppapilnam fantasy fanu daudzi jau bijushi uz larpiem piem. Jushiro ( bija uz TN) un esmu dzirdeejis ka Yume arii ir LARP'istem.
+Quote Post
soirvakt
post Apr 6 2005, 16:12
Post #7

Jinushi
**

sorz nu bet redzot kaa tiek mests "littningbolt" un kaa vinjiem tur viss notiekaas, baigos shermuljus skopaa ar njirdziigu *grin grimasi tas viss man uzdzen.....

nu tas kas tani filmina bija redzems tas ari man uzdzen sausmas ieks TN nebus nekadi ittningbolt tur mes esam ateikusies praktiski no virtuala vismaz censamies to darit ta ka es drosi varu apgalvot ka ar zibeni vai ugunsbumbam neviens nemetasies
ja grib izjust ko noziimee cirtiesn ar zobenu kaa ri pasham cirst tad lai iet uz doujou velk brunjas, njem bokken > vicinies. varu garanteet ka gandariijums buuus nesaliidzinaams ar to aakstiishanos ko es redzeeju ieksh taa vidika.... lai arii ats vis sprotams daudz saapiigaaks tomeer kaifs ir neatsmeljams.... nav jaaizliekas ka esi ievilcis ar "XXX" levelja skilu nabaga trolliitim kursh arii tanii vidikaa peec izmeeriem ir taacs ka labaak netuvoties...

nu bet seit jau sit ari pa istam seit nebremze sitienus un zobeni ir mikstinati tapec lai tas nebutu traumatiski pievisa neesmu redzejis kad ar koka ierociem cirstu specigi tur tie sitieni ir bremzeti un cinas notiek daudz nerealakas. sini sakara varu ieteikt atnakt uz kadu bufed treninu kuri notiek sesdienas ziepniek kalana meza satiksanas pie stacijas pulkstena pulksten 11:00 no rita sis pedejais trenins kas bus notiks svedien zinamu apsverumu del ari pulcesanas 11:00 pie stacijas pulkstena

j apiebilst par ierochiem tad katr sevis cienosh chars no shejine spar zobenu izveeleesie skatanu kura gan vizuaali gan saturiski buus veeraa njemams steks/dzelzis no kura sitiena naaksies uzmaniities....

nu bet kurs tad teica ka nevar taisit katanu uz to speli tikai galvenais lai vina izskatas labi un ir pietiekami drosa
Es labpraat piedaliitos ( es jau kurbijkurne !!! pieteicos !!!'aa gribu piedaliities bet neviens neiepostto laikus kad shonedeelj notiek

nu tas notiek nevis sonedel bet gan augusta otraja nedela ta ka laiks vel lidz tam ir talu

--------------------
+Quote Post
Ghoul
post Apr 6 2005, 16:38
Post #8

Koutaishi

Man liekas ka tu mani paarprati ( vai arii es sen kurbijkurne nebiju) !!! tach notiek shonedeelj??????????????????????????????? wink.gif
+Quote Post
soirvakt
post Apr 6 2005, 18:16
Post #9

Jinushi
**

bufed trenini notiek bufed trenini bet TN notiek augusta otraja nedela

--------------------
+Quote Post
Ghoul
post Apr 7 2005, 10:38
Post #10

Koutaishi

Es domaaju !!!, un pie kaa var pasuutiit boofed zobenus ??????????
+Quote Post
Jaladin
post Apr 7 2005, 11:05
Post #11

Shishaku

From: Tanelorn

Taisi pats!!! Neslinko! Un, ja tu iesi uz TN, tad ne pie Soirvakta...

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post
soirvakt
post Apr 7 2005, 11:24
Post #12

Jinushi
**

principa jau mes gribejam lai pasi cilveki vinus taisa jo vienkarsi ja mums butu jaizgatavo prieks visiem cilvekiem katram par zobenam tad tas mums vienkarsi fiziski butu diezgan neiespejami bet ja loti negribas pasam taisit nu var meiginat sarunat ar mani gan jau kaut ka varesim to visu sabidit vismaz dazus es varetu uztaisit lidz spelei

--------------------
+Quote Post
Tador
post Apr 7 2005, 20:17
Post #13

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

esmu diezgan par, un ja buus veel detalizeetaaks izklaasts, atvilkshu baru kareiviigu orku!
...
hmmmz, lai gan Tador bija muusu vadonis/varonis, kas apvienoja daudzas zemes vienaa milziigaa orku naacijaa...
bet tas nu taa.
+Quote Post
DasH
post Apr 7 2005, 20:45
Post #14

Jinushi
**

From: The European House Of Weeners :)

QUOTE(Revol @ Apr 6 2005, 10:01)
Hahaha, LARP  ph34r.gif  .
Uzreiz naak atminjaa shitais - Lightning Bolt! Lightning Bolt! Lightning Bolt!  laugh.gif
*

Akdievs!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Un es veel suudzos, ka dazhaas speelees ir suudiigi magiju speceffekti... VAAKS!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
+Quote Post
Sigfa
post Apr 7 2005, 21:17
Post #15

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

tu esi iipashi izteikts cirvis... tu vismaz apzinies, ka tie nav datoraa ziimeeti personaazhi, bet gan lomu speeles briivaa dabaa? laikam jau nee... zheel, ka taadi indiviidi veel atrodas shajaa forumaa.

Par speeli, es ar GameMaster domaaju piedaliities itkaa jau ar kamazu ir sarunaats, buusim ziemeljnieku karadraudze.
+Quote Post

4 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5 August 2025 - 17:16