![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ui, jā šito atceros, kautkad jau uzbridu tai virsū.. nu man toreiz kautkā ar laimi uz pusi sanāca labi tālu... vai tik ne paari 10 km.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pameegjiniet dabuut 10.24
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es no shitaadaam speeleem aatri kljuustu atkariigs. Jaamaacaas valdiit paar sevi un nespeeleet vairaak. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Redzot iepriekšējo skaitli kautkā neliekas, ka mans rezultāts 1270 ir liels.
UPDT: Tagad jau 2340.04 m This post has been edited by dmonster: Apr 12 2005, 07:46 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Beeee... es tikai dabūju līdz ~ 5km. Bet spēle tik tiešām addictive.
![]() |
edg |
![]()
|
Taa kaa nepretendeeju uz pasaules rekordiem, tad reku mana strateegjija: Taa kaa zaude saakumaa nesaap, tad var riskeet, un sist apmeeram 0-20 graadu lenjkjii pirmo sitienu. Tad pastaav ceriiba, ka uztraapiis uz vairaakiem labiem chariem peec kaartas. Tajaa speelee, kur dabuuju savu rekordu, bija ljoti veiksmiigs saakums un veciits uzlidoja apmeeram 150km augstumaa un bija sasodiiti aatrs pa x asi. Tad nu taadu aatrumu zheel zaudeet, un tad, kad veciits nokritis liidz tiem 10-15km, tad uzbliezu ar riteni atkal augshaa, un taa visas 3 reizes. Pirmoreiz piezemeejaas peec taa boosta ap 5000m (+-1000m). Un tad veel leekaaja savaa nodabaa. Tad tiiri uz haljavu dabuuju bounce boost un aizleekaaju liidz rekordam. Veel jaaatceras, ka peec atsitiena pret kaadu no chariem paraadaas special skolotaajai, bet biezhi skolotaaja ir turpat pa labi. Tad nu ar veiksmiigu bliezienu uz leju pie boost klaat var dabuut veel special teacher boost.
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
paarsitiet manu!!
![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh... es 1000 dabuuju kad veel nezinaaju ka tos bonusus var izmantot....
bet nu iipashi labaak tagad neaizsviedu: ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Ja jau gribi, lai paarsit, tad she:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
monstri
![]() ![]() . |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 12 2005, 14:59) edg ar tevīm kautkas nav kārtībā kā tādu skaitli var dabūt ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 12 2005, 17:57) QUOTE(edg @ Apr 12 2005, 14:59) edg ar tevīm kautkas nav kārtībā kā tādu skaitli var dabūt ![]() ![]() man līdz darba beigām vēl 2h... Būs jauns rekords! es ceru... ^^ -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
edg |
![]()
|
Mans augstuma rekords:
Ja te kaads domaa, ka kaads no shitiem rekordiem ir liels, tad iechekojiet sheit: http://megami.starcreator.com/nanaca-crash/records.php ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |