![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
dažas dienas atpakaļ rakājos pa netu un uzgāju kādu saitu ar veselu kaudzi anime avataru...un sanāca tā, ka man radās problēma, tā ir tāda, ka, es ļoti gribētu uzzināt no kurienes ir ņemti lūk šie divi avi, bet nekur nevaru vairs pilnīgi neko uziet
![]() ![]() ![]() Nē, nu ja tas ir kaut kas ļoti pazīstams, tad var mani uzskatīt par pēdējo muļķi, bet es nespēju neko atcerēties, vai atrast ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 18 2005, 11:20) :blink: Man ir nelielas aizdomas ka tas varetu but parzimets demons no Weding Peach. :huh: Vai ari kads no Sailormoon. :blink: no Sailor Moon tas, imho, toč nau. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, man tas izskatās pēc Fanarta, samērā laba, taču tur ir pāris amatieru kļūdu, kas liek domāt tieši tā.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |