![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Es kaadreiz redzeeju interesantu, stiliigu filmu( japaanju) nu tagad veelos to redzeet veelreiz bet nezinu kaa sauc
![]() taatad ljaunie alien'i uzbruuk zemei un gudrie japaanji suuta atpakalj pagaatnee sievieti kurai jaanoveersh tas viss sviests. tad vinja satiek kruto algotni Miomoto, un ieskaidrojusi vinjam visu par alien'iem kopaa vinji glaabj pasauli ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Paldies Roze tieshi tas ko mekleeju!!!!!!!!!!!
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Taa filma vienkaarshi bija jaaredz, lai saprastu par ko cilveeks runaa
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Nu piedodiet, piedodiet es ljoti steidzos, bet kaa man kaads paliidzeetu ja nebuutu redzeejis filmu?????????????????
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Jaa, man taa filma arii tiiri normaali gaaja pie sirds ")
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
nu ja jau saakam leliit, tad es ar piemetiishu kaadu labu vaardu
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:16 |