![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu tā, es tā gaidīu ka būs 10:00 un tomēr nebija.. bet nebija tāju 9:1 arī ar meisterību nespīd.
Īstenībā to jau varēja redzēt pa gabalu, ka Zviedri ir pārāki par Latviešimem visā, sākot no kombinācijām, un beidzot ar ripas pārtveršanu... Bet tomēr-Kauns.. kauns par tāāāādu starpību... -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
tas pac,kas sloweenjiem ar kanaadu - 8:0, tikaj mees atshkjiriibaa no winjiem waartsargu paarspeejaam.. njaa..bet speeleejaam ar zwiedriem,newis kanaadieshiem.. nju,nekas,paldies treneriem,kaa teiktu komenteetaajs..
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
*
![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nožēlojami...
-------------------- Press any key to continue
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
to ko es eicu butu izpildijies bet zviedriem tad butu jaspele talak ar cehiem un neviens ar viniem negrib spelet un tapat musejie 2 speles pec kartas nevar panest
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Teicu ka bus sudigi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:16 |