![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
kur juus dabujaat photoshopu?????
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02) pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
licenzēts software = naave makam.
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(CloudX @ Apr 30 2005, 20:08) toties sirdsmiers un apziņa, ka neesi zaglis -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 20:07) QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02) pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi? a vinu kautkur nevar downloadeet -------------------- ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Personigi es panemu serialu un licenzeju . Ir ta4u papilno visadu cracku saiti =]
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:10) QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 20:07) QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02) pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi? a vinu kautkur nevar downloadeet kauneejies buutu! teevzemes vaardaa nevari ziedot paaris simts latus par programmu kas jau taa pat gljukojas? -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:10) QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 20:07) QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02) pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi? a vinu kautkur nevar downloadeet Bļin! Davai nepārvērtīsim animes saitu par wazrezņiku tusonu, m'key? ![]() Ir n-tie saiti, kur to visu dabūt. Arī tepat LV -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 21:07) QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02) pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi? Lol, ja taadu veikalu buutu, tad varbuut kautko arii nopirktu, bet pashlaik situaacija latvijaa ir beediiga, nav softam tirgus. Vieniigias kur vareeja pirkt softu bija latgaliite, kur arii savu Win2k nopirku... pa 10 ls... |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Sigfa tu es psihs
![]() Windows 2000 SP4 (server vai pro) maksā vienas CD matricas cenu ![]() -------------------- Press any key to continue
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
jaa,questions par photoshopu - man winch ir smagi nochakareejies un jaw kaadus 2 gadus (!) es newaru winjaa wispaar neko dariit, jo neraadaas newiens simbols,ne texti, ne lapai izmeeru uzlikt.. kaadrejz taa bija mana miiljaakaa programma,chakareejos winjaa wisulajku... kaac newar iedomaaties,kas wareetu buut par wajnu?
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nez, pameegini paarinstaleet to Photoshop.. Mosh paliidz.. Citaadi gruuti noteikt, kas tieshi par vainu.. Man taa nav gadiijies, jo veel nav bijis gadiijums, kad 2 gadu laikaa neesmu windows paarinstaleejis..
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ja buutu tik wienkaarshi.. meegjinaac jaw ir.. man braaleens arii meegjinaaja weelwienu jaunaaku wersiju uzinstallet pa wirsu.. nekas nemainaas..nju,ok,paraadaas dazhi nenosakaami simboli,bet straadaat taakaataa nau iespeejams..
![]() ![]() weeheheee...man gribaas laj winch akal straadaa.. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Faplo |
![]() ![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
1. Kāpēc tavs brālēns instalēja pa virsu
![]() 2. Kā var nestrādāt 1)Errori 2)Rada ka nereģistrēta versija 3)Galīgi nojūdzie Kurš no šiem ![]() |
rebel |
![]()
|
itkaa wiss ir,tik simbolus neraada..
es te ieliktu bildi kaa tas izskataas,bet nezkaapeeec newaru uploadot biudi.. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 August 2025 - 17:15 |